Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Offtopic:Ce optiuni au scos?
    Ontopicaca ne puneam sa dam un verdict la Daciile de acum 10 ani ce spuneai?

Comment

• Originally posted by soto_adler81 View Post
      au mai scos din optiuni, in loc sa mai adauge altele noi
      Eu ce am observat e ca nu mai exista reglajul lombar, l-or fi scos pentru a mentine pretul, sau poate din cauza defectiunilor, si nedorind sa-si suprasolicite neuronii si sa remedieze problema, l-au scos pur si simplu ?
      ps. e adevarat ca Logan-ul nu are centuri cu limitator de efort asa cum are Sandero (cu pachetul Airbag-uri laterale) ?
      Multumesc.
      ps. anul asta, daca coboara euro sub 3,8 vreau o masina noua in programul rabla, dilema e mare Logan vs Sandero. Prefer hatch-urile, mai ales ca e tot mai greu de gasit in oras un loc de parcare, deci masina mai scurta e perfecta (dar pretul e mai mare)

Comment

• Achizitionata in 2004, 14 septembrie, Laureate 1,4, fara repros pana acum, doar consumabile si kit-ul distributie care a "expirat"

Comment

• dupa aproape 3 ani pot sa zic ca nu am avut probleme, tabla ma ingrijoreaza putin pt ca e f subtire

Comment

• La banii astia ce pretentii sa am? De Lamborghini?
            Raport calitate/pret +10!

Comment

• La banii astia eu zic ca este un raport bun pret/calitate.
              In cazul in care nu era sigur era Romania plina de Albea sau Acent.
              Cand tragi linie pare ca au facut un lucru foarte bun cei de la Dacia daca ne luam dupa vanzari.
              Poti lua un BMW la 20.000 euro si sa ai belele cu el. La minus 10.000 euro pentru o masina noua parca nu te doare asa de tare.
              LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
              CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Ce fel de poll este asta ca poti sa votezi la toate variantele(adica de 3 ori).
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• mai, dar ce te intereseaza pe tine unele aspecte mai "dubioase"...
                  eu de ex as fi votat de 2 ori daca stiam, adica e si fiabila masina si mediocra (fiabil motorul si trenul de rulare fata, mediocra la tehnologie, finisaje si materiale folosite). numai ca nu m-am uitat de cate ori se poate vita, asa ca m-am abtinut. ceea ce fac si in continuare, pt ca nu mai am masina
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Asta vreau sa spun ca mai poti vota o data.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Sunt de acord cu Seba la impartirea intre "fiabila" si "mediocra"
                      Cred ca ar fi trebuit ca poll-ul sa aiba mai multe variante de raspuns dintre care am fi putut alege!
                      sigpic
                      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• offff topic :seba da cum suporti noua ipostaza de pieton?cele mai fiabile masini "mergedes"sau "pejos'.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• foarte greu...astept stabilizarea situatiei la locul de munca sau un alloc de munca si atunci o sa ma orientez catre o alta masina. daca ma intrebi cumva dacie sau nu? la cum se misca acum firma renou/dacia, probabil ca nu va mai fi dacie...mai vedem
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu abia astept sa vad SUV-ul.
                            LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                            CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• eu astept sa vad pretul la suv-ul de la dacia, pe principiul a ala de rade la urma rade mai bine... la cum ii vad ue pe cei de la reno/dacia, va avea un pret cam mare, ca si meceveul care e sensibil mai scump decat loganul doar ca e un pic mai lung.

Comment

• Originally posted by florin75david View Post
                                Eu abia astept sa vad SUV-ul.
                                Sa iei in considerare faptul ca e primul loc suv....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google