Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DCI 2007iulie aproape 70.000km cu toate ca la 20.000am schimbat ceva la o planetara ,pe garantie si la 40000 s-a descarcat aerul conditionat pot sa spun ca e o masina ok.Aaa ce ma dispera cel mai mult sunt greierii din usi,sun multi care dau vina pe drumurile rele din Romania dar eu din cei 70 mii de km in Romania am facut cam 10mii si tot zdrangane toata deci : "ASA E TOATE"

Comment

• Ohoho tipule ai ceva km din 2007 eu am masina din 2006 si am abia 28.000 de km si + pe langa asta am si GPL si cu zdranganitul asta este e DACIE totusi sa nu uitam

Comment

• Loganul 1,6 16 V - Fiabil si o masina foarte buna pentru drumurile noastre...
        70.000 de km fara probleme....deci fiecare cu masina lui, cu parerile lui...eu oricum m-am convins....merita toti banii !!
        ....vorba lui Mariusnicolae....cand voi castiga la Loto voi avea Ferrari pana atunci...benzina si ''Drum bun''...
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• masina este ok dar cutiile in general sunt praf...voua nu va caraie cand bagati in viteza? mie da mai ales in marsarier de noua

Comment

• bag seamă o să trecă incă 100 ani si tot o să ne chinuim cu mersul inapoi.problema nu e numai la dacia.ieri a venit la mine unul cu un passat nou(anul trecut luat).cand a plecat de pe loc in mers inapoi a facut carrrr..da tare frate.si la renault clio 1,2 16v am văzut aceeasi problemă.si asta tot anul trecut luat in vară.al meu nu face deocamdata.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Si eu am votat pentru fiabila...de ce? pentru ca am un logan de 1.4 care are deja 140000 de km, a fost masina de firma si eu o am deja de 2 ani si in tot acest timp nu am avut probleme cu ea, am schimbat doar consumabilele. Si clar cand ai luat masina ai luat-o pt ca a fost ieftina si ai stiut pe ce dai baniii, Referitor la revizii intradevar sunt destul de scumpe si nu raoprtate la salar (ex. Fiat Grande Punto cost revizie 400 RON) si in general piesele sunt mai scumpe dar sa nu uitam ca orice masina de sorginte franceza e mai scumpa la intretinere...

Comment

• Logan Prestige 1.6 16v, Dec 2008, 27000 km. Probleme nu am avut de nici un fel. In rest benzina si asta e...

Comment

• sept 2006...deocamdata doar revizii,ulei,filtre...si tuning...nici macar 1 leu bagat in piese stricate. 36700 km
                  votat clar fiabila.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Abs+ 1.6 8v, Iunie2007, 21000Km.
                    Ulei, filtre si accesorii. Nu am avut nici un fel de probleme, votez si eu pentru fiabil.

Comment

• Logan 1,6 16v, septembrie 2008, 17000 km, am schimbat doar uleiul, filtrul de ulei si filtrul de aer. O masina fiabila si rezistenta.

Comment

• Stimabililor, la 17 000-30 000 considerati masina fiabila?
                        Tot atat mere si o cazatura cu volan pe dr.
                        Asteptati sa mai treaca km.

Comment

• Logan 1,4, aprilie 2008, 53.000 de km. Am avut o singura problema, o scurgere de ulei pe la distributie rezolvata pe garantie. Nu am cheltuit pana acum decat pe revizii si ma declar multumit de masina.
                          http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• pai...Loganul perfect ar trebui sa fie cam asa: motor 1.8 sau 2 litri consum 4-5% urban, 2.1-3% extraurban, sa prinda suta in cel putin 2-3 secunde, stabila in viraje, daca se poate sa nu se strice mai deloc, reviziile sa coste nu mai mult de 500 ron, piesele sa le iei la pret de nimic, dar de ce sa le cumperi daca nu se strica, sa aiba tabla groasa dar in acelasi timp sa fie cit mai usoara, masina ma refer, confortabila in interior ceva fotolii din puf, si nu in ultimul rand pretul cit mai mic, daca se poate cind iti ridici masina sa iti mai dea ceva bani inapoi...daca am omis ceva va rog sa imi spune-ti, nu vreau sa fiu rau dar din ce am citit pe aici cam asa am dedus ca ar trebui sa fie aceasta masina.

Comment

• Vad ca aici scrie lumea cam ce nu le place la masina lor Logan. Eu nu circul f. mult cu ea. Mai mult circula mama mea. Ce nu imi place mie este ca de multe ori motorul ramane accelerat pe la 2000 rot/min. Nu stiu din ce cauza. Am desfacut putin si am verificat cablul de acceleratie, nu am gasit nimic suspect. La service cand am mers cu aceasta problema masina nu a mai vrut sa faca acest lucru pentru a vedea mecanicii. Asa ca a ramas tot nerezolvata.
                              In afara de acest lucru un lucru neplacut e consumul. In oras consuma 11-12 la mers lejer. Cand m-am grabit si eu odata pe o portiune de 8km am avut consum de 14l/100km, consum de BMW 320i.
                              In rest: stabilitate - tinde spre sanie, bob, nu stii cand esti pe o parte (1310 era mai stabila)
                              tabla - foarte subtire, am o urma urata pe o usa de la un carucior gol din supermarket care s-a proptit din inertie. Ca o comparatie, in skoda s-a trantit poarta de la curte cu viteza si nu a ramas nici o urma vizibila.
                              confort - cred ca e un cuvant prea mare, no comment
                              Astept sa vad cum vor evolua lucrurile si sper sa o pot vinde la un pret decent pentru a lua un Polo sau orice altceva mai putin frantuzesti, italiene.

Comment

• Daca reusesti sa compari 1310, care pe langa faptul ca avea cel mai mare efect subvirator, dupa Volga si Daf, avea unul dintre cele mai slabe comportamente la schimbarile bruste de directie...sa ma ierti, dar vreau sa te contrazic.
                                Vb de tabla? Moskvitch este masina ideala.
                                Skodosenia e mai antifonata. Nu ma crezi, uita-te sub pasajele aripilor si fa comparatie cu loganul, care efectiv e dat cu lac de unghi
                                Spuneai ceva legat de confort: " no comment". Dumneata poate n-ai apucat sa mergi cu masinile direct competitoare ca sa-ti faci o idee: Albea, Aveo si altele asemenea.
                                Da, ca ne place sa comparam masini ieftine cu cele scumpe nu-i o noutate, insa eu iti propun o comparatie: Skoda dumitale vs opel insignia vs jaguar x-type vs BMW seria 3. Care-i mai confortabila? Care-i mai bine antifonata? Care are "tabla mai groasa"? S-ar putea ca skoda sa iasa pe ultimul loc. Asta o face o masina proasta?
                                Asa ca hai sa nu mai comparam mere cu pere, caci altfel mereu putem gasi alte pere mai bune.

PS: dintre Dacii, singura care statea bine pe sosea era 1100.
                                Last edited by Cezar; 3 February 2010, 12:21.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google