Cezar, nu te ambala asa. Am facut cu Dacia 1310 70.000km, crede-ma stiu ce vorbesc. Loganul e foarte foarte instabil. Am mai scris si intr-un alt post pe undeva, intr-o curba pe care o iau cu Skodita la 110-120km/h cu Loganul era sa o mierlesc la 90km/h. Ca si antifonare si tabla groasa nu inteleg ce vrei sa spui. Eu am zis doar ca la Logan mi-a ramas adancitura in usa de la un amarat de carucior de supermarket. In skoda a dat poarta mare si grea cu putere si nici o urma.
De masini competitoare cu Logan am mai zis la locul dedicat.
Cat despre celelalte maisini enumerate... no comment, cine nu si-ar dori un Seria 3? Daca aveam banii la momentul potrivit nu luam Octavia. Insignia a aparut dupa ce o cumparasem, iar Astra sau Vectra nu-mi ofera ce-mi ofera Octavia.
Revenind la Logan, am bifat pozitia de mijloc desi tinde spre cea de jos. Cu riscul de a supara pe multi de aici.
De masini competitoare cu Logan am mai zis la locul dedicat.
Cat despre celelalte maisini enumerate... no comment, cine nu si-ar dori un Seria 3? Daca aveam banii la momentul potrivit nu luam Octavia. Insignia a aparut dupa ce o cumparasem, iar Astra sau Vectra nu-mi ofera ce-mi ofera Octavia.
Revenind la Logan, am bifat pozitia de mijloc desi tinde spre cea de jos. Cu riscul de a supara pe multi de aici.
Comment