Logan Cu Cutie Automata....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Renault Logan MCV în Israel

Comment

aha! hidramata...so long, fuel economy
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Hidramata pe motorizare sub 150 de cai?...vai de noi...consum mare, puturosenie si mai mare.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

cred ca ce reprize de acceleratie o sa aiba...ce consum o sa aibe...o sa ne doara capul.si totusi pariez ca daca ar scoate tigaia asta o vor vinde .nu multe dar tot se vor cumpara cateva bucati.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

si pe forum o sa-i vezi cu 1.4 automat mai rapizi si mai economici decat astia cu cutie manuala...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
              Hidramata pe motorizare sub 150 de cai?...vai de noi...consum mare, puturosenie si mai mare.
              Dar e vreo regula ca trebe sa aibe 150 cp minim?
              Nu cred ca cineva cumpara masina cu hidramata pentru condus sportiv/pt sportivitate.
              E vorba doar de confort, care in oras aglomerat e incomparabil (stii tu f bine) si chiar nu conteaza ca ai 90 cp sau 150 cp.
              Am mers cu un Nissan Micra cu automata, e mnunat si ala in oras (~55 cp).
              Consumu' cu 0,5-1 litri in plus nu cred ca e ceva nemaipomenit, mai ales ca e discutabil.
              Atata timp cat nu faci liniute, de la semafor pleci mai bine si mai rapid cu automata decat cu manuala.

Eu nu-l vad ca un lucru rau, chiar cred ca vor avea clienti, mai ales printre doamne-domnisoare.

Comment

dar inevitabil romanul o va folosi si la carat porcul de la tara...si inevitabil va trebui sa faca si o depasire...si atunci sa vedeti minuni
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

De regula motoarele nu f puternice se simt ca naiba pe hidramate...posesorii de Logan se vaita ca-s puturoase cu manuale, cu hidramate sentimentul e si mai nasol...te rogi de ea intr-o depasire din scurt. In oras sunt ok pentru cei comozi.

Comment

O sa fie o hidramata ''scurta''. )
                    Eu cred ca din contra, la o depsire viitorii posesori se vor vaita ca se tureaza prea tare, par egzample: daca mergi ''normal'' la drum cu 2800-3000 rpm si dai podeaua, trebuie sa bage inferioara si sare turometru la ~3700-3800 rpm si se duce pana pe la 5000-6000 rpm pana termina depasirea/pana cand lasa gazu'.
                    Daca nu trebuie depasire in forta, nu dai podeaua si va executa depasirea in tr respectiva.
                    Chiar si la automata tre' sa te inveti cum sa lucrezi cu ea.
                    Oricum pt mers oras preponderent, e un deliciu.
                    Last edited by Octavian; 23 September 2009, 13:47.

Comment

Macar nu vor mai merge subturat....

Comment

si daca nu vor merge subturat or sa se planga romanii nostri de consum...si acuma depinde cum calca pedala.. ca sa schimbe la ture mari

Comment

Vor pune cutia automata de 4 trepte pe motorul 1,6 16V 105CP. Am mers cu o berlina si se comporta foarte bine.

Comment

deci nu va fi pe toate motorizarile? .. la asta nu ma asteptam.
                            ps: si cat a consumat?
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Stiti cumva si de cand o sa fie disponibila la noi?
                              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                                Macar nu vor mai merge subturat....
                                Ma crezi ca primu' lucru vor ''invata'' cum sa tina turatia motorului la ~1500-1700 rpm...? Sa scoata bre consum de Mobra (Hoinar).
                                Parca vad...merg la drum lung cu 70-80, schimba saraca in tr inferioara, o calca un pic si iara shimba in 5 ''brrrr....''

Oricum, daca ai mers (si ai simt) cu automata (hidramata) stii sa lucrezi ca un mester din acc ca sa schimbe treptele.
                                Singura problema (la motoarele mici, ca la alea mari o calci si se duce oricum, nu conteaza ca sunt 2000 rpm) e ca daca te supara unu' si o calci, risti sa pierzi ceva teren pana schimba treapta, tre' sa gandesti anticipat ''razboiul'' sau sa o pui pe sport.

PS: de asta nu-mi place nici in oras (la Logan) o automata
                                DAR, sunt muulte momente cand vi de la lucru obosit si chiar nu mai ai chef (ti se pare greu ) nici sa apesi ambreajul, at vreau o automata...sa ma duca acasa, eu sa tin (din inertie) numai de covrig)

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google