Comenzi Volan Sau Consola Comanda Audio...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar oare nu se poate adapta cel de pe duster?
    Exista oare posibilitatea achizitionarii MP3 player-ului impreuna cu satelitul de comanda?

Comment

Salut!M-ar intersa si pe mine 1 satelit de comanda pt.volan pt.1 player sony,dak ma poate ajuta cineva unde as putea gasi si dak merge as fi recunoscator.Multumesc

Nu mai scrie mirc...ca nu suntem pe messenger.Multumesc.

Scuze...!!!
      Last edited by danut88; 14 September 2010, 22:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu am pe PH2-ul meu Black Line mp3 player-ul cu intrare Aux (de pe Duster?) și comenzi lângă volan.
        Din câte îmi dau seama, trebuie adaptat și capacul inferior al coloanei de direcție.

P.S.: A fost dotare „standard”, nu opțional.
        Attached Files

Comment

Arata frumos si cred ca e si eficient,dar eu am player-ul sony,trebuie sa-l dau jos si sa ma uit daca are intrare pentru mufa satelitului,daca ar merge as cauta si capacul ala de sub volan...!

Comment

Dacă nu mă înşel, cei de la Sony au niște comenzi amplasabile lângă volan (denumite „rotary control”), de exemplu RM-X4S. Bănuiesc că cu puțină ingeniozitate se poate trage un cablu mai ascuns prin bord de la casetofon la comenzi.
            Nu ai scris modelul casetofonului... dacă vei căuta pe aici unitatea ta, ar trebui să scrie undeva la technical specifications cu ce model de „rotary control” este compatibil.

Comment

Da,ala l-am gasit,dar se pune in partea stanga a volanului si mi se pare cam greu de folosit acolo,eu as vrea ceva de genul cum ai tu,dar mai greu...,nu stiu exact modelul de player pe care-l am...!multumesc,oricum...

Comment

Se poate pune și în partea dreaptă (dacă deschizi manualul, vei vedea exact cum... în principiu vine cu niște stickere pe care le pui după ce îl montezi, ca să fie textul corect)

Trebuie să știi ce model de player ai! ori scrie pe fața unității undeva, ori cu siguranță dacă îl scoți, pe deasupra sau prin spate.

Comment

Salut. De curand am achizitionat un satelit comanda audio de pe un Renault clio (am atasat si o poza), dar am si o intrebare: este compatibila cu cd player-ul original de pe masina (modelul Philips) si cum se monteaza? Am citit pe aici ca trebuie decupat din cochilia inferioara insa nu stiu cat si cu ce sa decupez …Astept raspunsuri de la cei care si-au montat asa ceva. Multumesc !
                  Attached Files
                  Last edited by cristy90; 12 October 2010, 02:23.

Comment

nu stiu exact daca merge pe plyer-ul tau fara modificari,stiu ca ar merge sigur pe cele de pe duster si black line...

Comment

• Salutare!
                      Eu am un blaupunkt melbourne sd27 si vreau sa stiu daca se pot monta comenzile de la volan de la clio II la modelul asta?

Comment

• Eu am un radio caset blaupunkt cu magazie cd si iam adaptat comenzile volan de la kangoo nu am avut mufa acea galbena era alt gen de mufa mergea la un display la kangoo ,am taiato si am lipit firele 6 la numar pe placa la caset merge perfect.
                        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Credeti ca telecomanda Blaupunkt RC10 merge si pe modelul din imaginea atasata?
                          Attached Files

Comment

• se poate monta comanda la volan pe un deh 2100 ub, si care ar fi procedura??? se pot trage fire???

Comment

• @Cristy90
                              Salut
                              Nu faci si tu o poza la mufa de la comanda ? si sa o postezi aici dar sa se vada configuratia firelor.
                              Mersi
                              Last edited by lehi77; 18 October 2011, 08:16.

Comment

• http://*********.tehnoplus.net/*****...%20RCS-RCD.jpg

http://*********.tehnoplus.net/*****...ale/Accesorii/
                                Last edited by padurarud; 18 October 2011, 17:42. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google