Si eu as prefera satelitul dar nu cred ca este o optiune pt ca din ce am inteles ala ai numa pt sony si eu am pioneer.
Comenzi Volan Sau Consola Comanda Audio...
Collapse
X
-
despre comenzi pe volan cred ca cea mai eleganta solutie este aceea cu satelitul de clio.Sta bine unde e asezata si comunica prin fir cu player-ul.Cat despre compatibilitate stiu sigur ca se poate modifica pentru a merge pe sony si pioneer.Am reusit sa activez comenzil de volan la un pioneer si merg bine le am de o luna si ceva si nu au nimic.Acum astept sa gasesc satelitul de clio la un pret acceptabil. am tot cautat pe net o solutie de a trage inca 2 fire in volan dar nu am gasit.
Comment
-
Tocmai am terminat de modificat un satelit de megane 1 si dupa paste o sa o montez.Revin cu poze cand termin.Am reusit sa activez urmatoarele comenzi.
Source
Mute(ATT)
Seek +
Seek-
Volum+
Volum-
Mai mult nu am nevoie,mai ales ca nu umblu in setari prea mult.
Comment
-
Astazi am reusit sa montez satelitul pe masina.Merge perfect pe un pioneer deh 2800mp.
Am functiile de baza pe el.Am decupat frumos langa volan si am prins-o de blocul de lumini.Are suport pentru surubul de prindere al satelitului si nu a trebuit decat o clema de insurubat. Si in rest rabdare.Sarbatori fericite si Paste Fericit.O sa pun si poze maine.
Comment
-
Pentru cine vrea atasez doua scheme cu comenzile pe volan pentru sony si pioneer.Ele sunt cam la fel.Zilele viitoare o sa dau jos satelitul de pe masina si o sa arat cum l-am modificat.Attached FilesLast edited by bogidan21; 24 April 2009, 08:05.
Comment
-
Pai daca are intrare pentru comenzi pe volan da merge modificata. Vezi ca in spate trebuie sa aiba o mufa jack de 3.5mm ca cea de casti. Daca o ai poti sa pui comenzi pe volan.La satelitul de clio nu o sa poti folosi rotita. Eu am 6 butoane de pe satelit care are fiecare o functie bine stabilita adica nu o sa ai buton de shift cu care poti schimba functiile butoanelor atata timp cat e apasat.In week-end pun poze ca oricum o sa trebuiasca sa fac o curatenie de primavara si tratament la tot ce e tapiserie si plastic.
Comment
-
Pai ce blaupunkt ai cel original sau after-market? Daca ai after-market poti sa iei telecomanda pe volan de la blaupunkt este wireless si are un senzor in infrarosu care il conectezi in spatele playerului.Pentru cel stock nu exista solutii.Din ce am auzit cel stock nu are intrare pentru telecomanda.Stiu sigur ca telecomanda de la blaupunkt nu merge pe el asa ca nu o cumparati pentru playerul de fabrica.
Asa arata satelitul de clio pe logan.Attached Files
Comment
-
Originally posted by 1.5DCI View PostSalutare,
andeyu de unde ai cumparat satelitul???
bogidan21 am vazut mai sus, ai postat o schema de sony, se poate conecta un satelit de clio/megane pentru orice sony???
Comment
Comment