si crezi ca e vreo diferenta? poate 20-30 lei. cat crezi ca e o oferta in romania?! 50%? eu nu vad nimic de vreo oferta si site-ul se actualizeaza. daca nu mai erau valabile apareau alte preturi. intra pe site si da cautare, fara link.
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Da , se actualizeaza semestrial ;)
PE RPIMUL SITE GASIT DE GOOGLE, AM GASIT ROMBAT PREMIER DE 65aH, ADICA CU 10 aH MAI PUTIN DECAT BOSCH S5, LA 280 LEI, PE BOSCH S5 AM DAT 410 LEI.
DE CE ROMBAT PREMIER? PENTRU CA AM INTRAT LA EI PE SITE SI AM DAT SA-MI GASEASCA BATERIA PENTRU MASINA PE CARE E MONTAT S5-UL.
P.s. Si pentru loganul propriu imi da aceeasi baterie , premier de 65 ah.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostAcel indicator,sau "ochi magic", in mod normal, ne afiseaza starea bateriei;
verde -nivel bun, baterie incarcata
negru -nivel bun, baterie descarcata
transparent -nivel scazut, baterie descarcata
Erorile care apar, dupa parerea mea, se datoreaza intarzierii cu care este afisata trecerea de la o stare la alta.
bateria e inca pe masina si functioneaza dar o sa pice definitiv peste putin timp. are 5 ani, daca nu ma insel, in martie.
Comment
-
Daca acel indicator functioneaza corect, in functie de culoarea afisata, face referire si la nivelul electrolitului din baterie. (unui nivel scazut ii corespunde o anume culoare).Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daca ochiul e alb, inseamna ca nivelul este extrem de scazut. Verde sau negru indica starea de incarcare (densitatea electrolitului). In timp, elementii au de suferit daca au o zona uscata, d-aia sunt multe baterii "Fara intretinere" care pica subit, ca proprietarul nu citeste conditiile de garantie si considera ca nu are ce sa-i faca, chiar daca vorbim de acumulatorii cu orificii prevazute cu filet, special concepute pentru mentenanta.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostAcel indicator,sau "ochi magic", in mod normal, ne afiseaza starea bateriei;
verde -nivel bun, baterie incarcata
negru -nivel bun, baterie descarcata
transparent -nivel scazut, baterie descarcata
Erorile care apar, dupa parerea mea, se datoreaza intarzierii cu care este afisata trecerea de la o stare la alta.Originally posted by IancuMIC View PostDaca acel indicator functioneaza corect, in functie de culoarea afisata, face referire si la nivelul electrolitului din baterie. (unui nivel scazut ii corespunde o anume culoare).
Comment
-
...care se desfac foarte greu cu unelte mestesugite, care zgarie bateria si culmea, unele sunt acoperite cu un abtibild.
Aceste tipuri de baterii sunt descrise a avea un consum foarte scazut de apa, datorita tehnologiei de expandare a placilor.Last edited by IancuMIC; 11 January 2012, 20:37.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Am vazut destule baterii cu ochiul verde dar ele indicau o tensiune de 6 volti. Intretinerea e sfanta chiar daca uneori e complicata, trebuie scule improvizate, mai zgarii bateria. Sincer prefer o baterie zgariata care e in parametri decat una cocheta care moare subit cand ai nevoie mai mare de ea.
Comment
-
Pai ochiul ala e doar o prisma ce functioneaza pe principiu chimc. Degeaba ai electrolitul in stare normala daca elementii sunt distrusi. Tocmai d-aia te trezesti ca ai "pom de iarna" in bord, subit )In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Comment
Comment