Originally posted by vitriol
View Post
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
-
-
daca era buna atunci, de ce nu ar fi buna si acum in epoca spraycontact-ului ?????
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View Posto baterie intr-un stadiu incipient de sulfatare nu e o baterie compromisa.
Comment
-
Salut.
A mea, montată pe un Preferance cu 67000 km la bord, va avea nu mai puţin de 7 ani în luna mai 2012 şi nu i-am dat miere de albine ci zahăr vaniliat.
Oricum Rombat nu mai e ce a fost. 7 ani e o realizare. Sunt curios cât mai ţine că deja m-am săturat de ea , nici etichete nu mai are pe ea. Drept să spun am completat cu apă distilată de 2 ori în ultimii 2 ani şi un pic de apă sfinţită, dar numa umpic să-mi rămână şi pentru rezervorul de benzină şi pentru spriţul de parbriz.
Apoi, la mulţi ani !Last edited by Gozmin; 17 January 2012, 21:39.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Bateriile Rombat au fost cele mai proaste baterii in trecut, si dupa cum spun altii pe alte forum-uri, inca sunt la fel de proaste. Cred ca astea care se pun pe masinile noi, au alta compozite, sau ceva, de tin atat de mult.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Nu mi-am propus sa-ti schimb eu parerea, dar daca citesti cu atentie acest topic, ai sa observi ca bateriile produse la Bistrita, chiar sunt fiabile. Bateriile ce echipeaza masinile Logan, sunt productii de serie, nu produse in mod special pentru Dacia.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Am citit pe forum-uri de "bemveişti" si de "foxvagănişti", care se plangeau ca duc 2-3 ani, sau ca au avut probleme cu ele in perioada de garantie. In mod clar sunt baterii cumparate din comert.
Din pacate nu este inca timpul sa aflam si la noi despre posesori care se lauda cu 5-6 ani de utilizare cu a doua baterie Rombat.
Sincer, nu sunt dispus sa incerc o a doua baterie Rombat.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment