E facuta de Rombat, daca nu ma insel e chiar gama "Calciu"!
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
si de ce ar rebrandui rombatul niste baterii ca sa le vanda mai ieftin ? vezi cat e un calciu de 70 Ah cam peste tot. eu n-am vazut nimic la 260 lei la 70 Ah.
nu mai zic ca in hipermarket sunt pe la 400 lei ca aia sunt si mai japcari.
dar pretul asta nu cred ca l-am intalnit. sa nu fie din alea vechi in stoc, cu care nu mai faci multa treaba
Comment
-
Bateriile Dacia sunt Rombat Calciu ! Case Closed !In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post......
nu mai zic ca in hipermarket sunt pe la 400 lei ca aia sunt si mai japcari.
.....
Mau exact: Varta e de la Autonet, Rombat Full Option e de la Impar, si Rombat Champion e de la altcineva (am uitat acum)...
Comment
-
Acumulatorii Bosch seamana al naibii de bine cu Varta, incepand cu forma, dimensiuni si terminand cu date tehnice.
De Bosch nu stiu nimic, dar Varta este laudata in toata lumea.
Ai schimbat bateria prevenitv, sau te-a lasat in drum?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Eu am inca bateria din prima echipare, care nu da semne de oboseala, desi zilele astea a fost destul de rece dimineata si nici n-am completat un gram de apa; merg pe mana celor ce sustin ca bateriile fara intretine au consum de apa scazut, in conditiile functionarii corecte a sistemului de incarcare.
Nu au baterii de 67Ah din gama Premier, cei de la Rombat.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu am schimbat bateria anul trecut. M-a tinut 4,5 ani. Am luat tot rombat din vitan(de afara, langa cei care vand bicilete). Am parcat masina la carrefour, a venit un baiat, a scos-o pe cea veche si a pus-o pe cea noua. Mi-a facut si test de incarcare. Am dat 250 ron si bateria veche. Am garantie 2 ani.Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.
Comment
Comment