Originally posted by irinell24
View Post
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostAs vrea sa cred ca nu avea electrolit peste placi; chiar deloc? ; in general se evapora doar apa nu si acidul sulfuric; doar in cazul in care e sparta bateria.Last edited by irinell24; 12 December 2012, 20:14.
Comment
-
Cand cautam sa-mi iau baterie, am observat ca diferenta de pret dintre Rombat Premier de 50Ah si cel de 55Ah este foarte mica. Daca vrei sa mergi pe varianta Rombat, eu zic ca merita sa dai 10 lei in plus si sa iei de 55Ah 540A.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
parca am mai intrebat o data... mai incerc. stie cineva, ceva de bateriile astea ?
par interesante si nu sunt prea scumpe. ma bate gandul sa incerc una.
Comment
-
-
Salut!
Am si eu o problema,am un logan 1,5 dci 2007, cand dau la automat, nu prea vrea sa invarta dar dupa ce ii dau curent de la alta masina invarte 3-4ori si apoi nu mai am curent(luand inca curent)...mentionez ca am bateria din decembrie 2007...(cateodata mai merge fara sa iau curent si o ia la sfert)...ce poate fi?
Fara "k" in loc de "ca" si fa mai mult efort in exprimare.Last edited by darksid3; 13 December 2012, 21:00.
Comment
Comment