in mod clar as opta pentru premierul de 70 Ah. mult mai bun..
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Originally posted by escu69 View PostSi asta ce inseamna, ca mai merge? 60% dupa o noapte pe redresor nu e cam putin? Chiar nu ma pricep si nu vreau sa mai am surprize...
Comment
-
Originally posted by 1.6_mpi View PostOchiul magic indica densitatea electrolitului si NU da informatii legate de densitatea de curent.
Originally posted by escu69 View PostSi asta ce inseamna, ca mai merge? 60% dupa o noapte pe redresor nu e cam putin? Chiar nu ma pricep si nu vreau sa mai am surprize...Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Gata cu invartitul in jurul cozii, pe masina se afla o baterie noua Rombat Premier de 70Ah (275lei cu montaj gratuit la reprezentanta Rombat si cu predarea celei vechi). Din cate am citit pe certificatul de garantie, cele cu grad de incarcare sub 75% intra in zona de risc, prin urmare a mea era pe duca. Daca ma va tine cat raposata sunt mai mult decat multumit... Multumesc tuturor pentru sfaturi, sugestii, etc, scuze daca am pus intrebari tampite...Last edited by escu69; 28 January 2013, 14:12.
Comment
-
Eu am masina de noua din 2006 Laureat si inca mai merge bateria originala. Dar a inceput sa se observe ca a "obosit", daca tin muzica cu motorul oprit se dece cam repede amperajul si "ochiul" acela nu mai e verde... Mentionez ca am avut cat de cat grija de ea, adica nu am pus consumatori suplimentari pe ea.. Daca ma trece si de iarna asta e perfect!
Comment
-
Stie cineva cum se scot dopurile de la bateriile fara intretinere? Este vorba de acele dopuri clipsate, nu insurubate, care sa gasesc sub capacul de plastic care acopera toate cele 6 dopuri.
Bateria mea e un ZAP Silver, si e construita exact asa.
Am tot cautat o poza pe net sa exemplific, din pacate nu am gasit.
Comment
Comment