Mie nu mi se pare; convinge-te singur.
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
M-am uitat si nu imi este clara diferenta ; la descriere sint la fel .
Se foloseste expresia "capace cu dopuri “push in”, care asigura etansare totala" ; adica are capace care la o adica pot fi scoase ? Ce sint alea dopuri push in ? Dupa exprimare , ar fi dopuri de unica folosinta.
Comment
-
Originally posted by hspinache View PostM-am uitat si nu imi este clara diferenta ; la descriere sint la fel .
Se foloseste expresia "capace cu dopuri “push in”, care asigura etansare totala" ; adica are capace care la o adica pot fi scoase ? Ce sint alea dopuri push in ? Dupa exprimare , ar fi dopuri de unica folosinta.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Ala de vinde , nu stie nimic.
Am inteles cu dopurile ; adica sint bagate prin presare ; cam ca la sticla ;
Acesta nu este o facilitate oferita cumparatorului ; este o facilitate de fabricatie, ca sa le cresca productivitatea ; nu inteleg de ce au trecut-o pentru cumparator .
Daca insa se mai pot scoate , ar mai avea sens.
Comment
-
PCH, permite-mi sa te corectez, la Rombat nu e pusa data cu stampila, e tiparita .
Comment
-
Daca e sa o luam dupa cele indicate de producator, Rombat e peste Varta. In cazul unei baterii de 70Ah, tensiunea de descarcare la rece la Rombat (680 A) este mai buna decat a celor de la Varta (630 A). Garantia, pentru persoane fizice, e la fel, 2 ani.Last edited by ady_p; 30 May 2013, 13:41.
Comment
Comment