Problema e logica! Traiesti in Romania, nu in Germania!. Eu, ca vanzator primesc pretul mai mic la baterie de la importator doar.daca predau si eu deseul. Nu predau deseul, platesc bateria mai mult. E un procent. Pai de ce sa iti dau tie, clientul meu, pretul mai mic, echivalent predarii deseului, daca tu nu imi dai mie deseul?! De unde sa scot discountul ala?? Crezi ca vanzatorii fac munca caritabila, sunt de la Unicef sau Crucea Rosie? Legea e clara, cumperi baterie noua, ai pret mai mic cu circa 10% daca predai VANZATORULUI deseul, sau pretul normal daca nu-i predai deseul. Simplu ca buna ziua.
In mod normal tu ori o predai vanzatorului si platesti mai putin pe cea noua, ori o duci in alta parte si primesti o suma de bani pe ea...20-30 de lei, nu stiu exact cat. Tu vrei si discount de la.vanzator si ramai si cu banii de la reciclator. O masa la restaurant nu vrei?
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
In mod normal tu ori o predai vanzatorului si platesti mai putin pe cea noua, ori o duci in alta parte si primesti o suma de bani pe ea...20-30 de lei, nu stiu exact cat. Tu vrei si discount de la.vanzator si ramai si cu banii de la reciclator. O masa la restaurant nu vrei?
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Comment