Originally posted by 827sam
View Post
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
-
Pai mersi, un diesel de 2000cmc cere s-o ai mare, altfel nu-si misca arborele
Sunt cu o masina de la serviciu acum, un mcv de 68 cai si tocmai m-am uitat la batetie...schimbata bineinteles, acum are 74 ah, varta silver 10.2013...sa fac schimb cu a mea ???
Calciu stiam ca se da la copii, cum sa ma tina... cu brio!
A fost foarte buna bateria, n-am vrut sa ingrop mai multi bani in baterie doar sa zic ca am o gama superioara si un amperaj mai mare doar ca sa fie desi nu e necesar
Dupa seria masinii renault a scris ca merge si de 50 ah, dar n-am vrut sa intind coardaLast edited by 827sam; 21 May 2014, 12:00.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Da , pot dezvolta in sensul ca uite cum sunt unii colegi de pe forum care le plac muzica extrem de mult si fac ceva in acest sens , si isi schimba sistemul audio, pun boxe mai puternice , subwoofer tot felul de sisteme audio care mananca bateria + se mai pune o statie se mai pun x becuri prin masina si pe exterior , se mai schimba si luminile pe fata cu xenoane si te miri ce , toate acestea adunate termina bateria(principala victima). Da acum sa fim seriosi cine isi permite sa faca aceste modificari sigur are bani si de o baterie noua oricand pica cea actuala de pe masina
Nu am absolut nmk cu cei care isi schimba sistemul audio s-au fac modificari la masinile personale , eu am vrut doar sa evidentiez durata relativa de viata a unei baterii.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Esti praf la dezvoltare!
Colegilor carora le place muzica, nu la care le plac muzica, pun si un condensator pe langa.
XYZ, leduri in interior + exterior, garantez ca papa 1/4, maxim 1/2 din becurile care le ai tu pe masina. Csenoanele papa si ele mai putin decat halogenele, deci despre ce vorbim?
Sunt curios cat te tine pe tine o baterie, apoi iti spun ce am eu pe masina. Ca sa nu vorbesc de alti colegi "blanari", care ma depasesc cu mult
Comment
-
Mda sunt cam praf pe la dezvoltare , asta e ! eu sper sa ma tina bateria minin 2 ani avand in vedere ca nu am modificat sistemul audio din fabrica sau instalatia electrica a masinii , la mine e nasol ca eu fac drumuri scurte zilnic ceea ce cam imi omoara bateria.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment