Originally posted by einstein1984
View Post
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
-
Salutare, am achiziționat și eu de curând un Rombat Premier de 70Ah pt. al meu Logan 1.4 și aș vrea să știu când e fabricat dar nu știu să descifrez seria. Dacă mă poate ajuta cineva: 1253A1
Am citit și mai în spate în acest thread dar mie îmi reiese că bateria ar fi din 2012 și nu sunt sigur de asta, îmi pare a fi prea veche.Last edited by ionuutzuu; 9 April 2015, 08:17.¨˜”°º•®Ionutz®•º°”˜¨ ™
Comment
-
Ca nu stii tu legislatia, asta e problema ta!
Dar tu stii in ce conditii il poti returna? Scrie vreun termen de valabilitate pe ea si tu le zici ca presupui ca are deja 3 ani?
Normal ca e mai buna o baterie proaspata.
Asta nu inseamna ca una produsa de 2 ani e proasta, daca a fost pastrata corespunzator si incarcata periodic.Last edited by mr.K; 9 April 2015, 15:37.
Comment
-
de schimbat nu ti-o mai schimbau. ce legislatie i-ar obliga sa ti-o schimbe ?!
ca sa nu mai zic ca ai intrebat degeaba aici fiindca nimeni nu stie. informatia asta ar fi trebuit sa apara pe certificatul de garantie. nu ti-au dat asa ceva ?!
Comment
-
Ba da, dar nu e specificat ca acea data este data de livrare/fabricare. E doar o data trecuta acolo(05.03.2015). Hartiuta aia poate fi schimbata imediat, nu am incredere-n ea. Tot seria ramane cea pe care te poti baza.Last edited by ionuutzuu; 9 April 2015, 15:45.¨˜”°º•®Ionutz®•º°”˜¨ ™
Comment
-
pai, daca si colegul Ionut s-a prins ca e un algoritm... eu cred ca e o integrala. sa fim seriosi. m-am uitat la baterii in n magazine, si codurile n-au nicio logica. unde la una, ca cea din exemplu, ar fi un 5, la altele e un 1, 2, 3....etc
Comment
Comment