Acum am inteles de unde au furat rusii,"patentul" cu prinderea rapida...,de la copilul tau!
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Care are bicicletă știe ce să caute/adapteze, care nu cauta ceva ca în poză.Attached FilesPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Piesa o gasesc in mag ce comercializeaza bic, piese schimb, repara? Am sa vizitez mag poate o gasesc. Scopul adaptarii este deconectarea rapida in caz de avarie serioasa, sau pt cei care umbla des la inst electrica.
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 1 December 2015, 22:05.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by lenush64 View PostAcum am inteles de unde au furat rusii,"patentul" cu prinderea rapida...,de la copilul tau!
Comment
-
Am avut in trecut o dacie break, instalatia electrica fara nici o modificare.
I-am dat-o unei rude apropiate, conducand...fum, miros, a inceput sa traga disperat de fire.
Pagube: un anumit segment de instalatie electrica.
De cand mi-am luat in posesie masina actuala, umblu sub presul soferului cu doua chei fixe: de 10 si de 13.
Nu e de ras, mai ales la ce dotari avem in zilele actuale (in masini), sunt cele mai importante, pe langa cheia de roti...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDe ce adaptarea nu e pe borna - (minus)?
Intreb si eu, ca ma gandesc la faptul ca, deconectand in viteza borna +, sa nu atingi ceva metalic cu borna si sa faci vreo boacana. Nu tu, ci posesorii de 206, in general.
Iti spun eu; nimic.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
decat atatea improvizatii puneti asa ceva(daca tot faceti povestea cu drobul de sare):Attached Files
Comment
Comment