Am avut de 2 ori Rombat, a doua nu m-a tinut nici 2 ani, deci...
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
-
Originally posted by mr.K View PostLa mine Caranda merge pe 7 ani. Sunt curios cat o mai duce. Oricum, a depasit orice Rombat am avut.
Cel mai mult m-a tinut un Tu 7 ani.
Comment
-
La mine Caranda merge pe 7 ani. Sunt curios cat o mai duce. Oricum, a depasit orice Rombat am avut.
Cel mai mult m-a tinut un Tudor, 7 ani.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
5 Ani, 5 luni şi 15 zile, atât m-a ţinut acumulatorul original al maşinii.
Ieri a decedat subit şi l-am înlocuit cu un Rombat Premier 65 Ah / 640 A, achiziţionat la un preţ de 295 de lei la care s-a adăugat şi o taxă de transport de 15 lei, datorită faptului că eram cu maşina în Bragadiru, după Şoseaua de Centură.
În Bucureşti, livrarea acumulatorului, montajul şi acordarea garanţiei sunt gratuite.
Garanţia acordată de producător este de 3 ani, având condiţia verificării stării acumulatorului şi a alternatorului (valoarea de încărcare scoasă de acesta) la fiecare 6 luni.
Drumuri bune tuturor!
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostCine stie sa interpreteze un cod de acumulator auto ZAP 0570123446 ?
Ultima cifra reprezinta anul de fabricatie(2016), penultima si antepenultima cifra reprezinta ziua fabricatiei.
Reiese ca am luat de pe raft un acumulator cu sub un an vechime de la data fabricatiei.
Celelalte cifre sunt coduri interne ale producatorului.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment