Toti acumulatorii auto au stantata pe undeva o serie de unde se poate afla data productiei.
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Io nu stiu sa folosesc google, poti sa-i spui tu colegului cu Varta ce sa caute?
Dar ceva actual, ca astia au obiceiul sa schimbe inserierea periodic.
La Rombat se bat cap in cap informatiile, daca le aplici pe un tabel de coduri mai vechi.
@dj, am o Varta cumparata acum 3 ani de pe raftul magazinului, inca nu da semne de oboseala pe un diesel mai mare ca al tau.
Acum, tot ai cumparat-o, practic nu are rost, verificarea datei de fabricatie trebuie sa o faci inainte de a da banii.
Ai garantie la ea, nu te mai stresa cu data fabricatiei, ca nu e ou sa faci toxiinfectie alimentara.
Totul tine de cum o exploatezi, mai ales de cat de incarcata e pe perioada de neutilizare.
Daca are defect d efabricatie, fii sigur ca pica rapid si una fabricata cu 2 luni inainte. Pentru asta exista garantie.Last edited by mr.K; 2 February 2017, 09:17.
Comment
-
Cautati pe google site-uri care comercializeaza acumulatori auto , print-un email trimis unui site de acest gen puteti afla data fabricatiei pentru bateria voastra, asa am procedat eu cu ZAP.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostCautati pe google site-uri care comercializeaza acumulatori auto , print-un email trimis unui site de acest gen puteti afla data fabricatiei pentru bateria voastra, asa am procedat eu cu ZAP.
cand l-am intrebat pe tipul de la f5 care venise sa-mi monteze bateria,
a zis ca seria nu da data fabricatiei, care apare doar in certificatul de garantie.
Comment
-
Originally posted by djxhouse View PostL.E.
Atasez o poza cu acumulatorul.
Ex.
H 1C607161
Baterie produsa la Hannover, pe linia de executie 1, tip executie (C=BKF, T= Tank), anul 2016, luna 07, ziua16, schimbul1.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment