Stai ca nu inteleg. Bine sunt si putin ametit. Ori e Varta ori e Rombat?
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Salut,
Cred ca o sa ma lase cat de curand bateria auto( e din 2012, originala de la Dacia).
As dori sa imi cumpar una cu gel de la optima dar problema e ca au borna pozitiva pe stanga( asa cum sunt cele din state) si nu stiu daca o pot monta pe masina. Am una veche, nasoala, cred ca voi face un test cu ea( sa vad daca se poate monta).
Comment
-
Cele cu gel costa de 3 ori cat una normala, se spune ca tin 10 ani, dar astia 10 ani se pot acoperi lejer si cu cele 3 baterii normale.
Masina ta are 5 ani, o mai tii 10 ani?
Astea cu polaritate inversa sunt rar intalnite pe noi, Chevrolet-urile au asemenea baterii prin zona noastra.
Nu cred sa o poti monta.Last edited by mr.K; 17 November 2017, 23:00.
Comment
-
-
Originally posted by mr.K View PostMandria nationala e specifica fiecarui popor, dar noi cu Dacia si Rombat rupem tot pe forumul asta.
Majoritatea jura cu mana pe Biblie ca nu e vreo diferenta intre Varta si Rombat.
Am aflat "pe surse" ca bateriile Macht sunt baterii importate din China de Conex Iasi.
Comment
-
asa de mult a evoluat ca m-am trezit cu o rombat premier goala dupa mai putin de doi ani.
sa nu mai aud de rahaturile astea de baterii. viitoarewa va fi sigur varta silver.
esti mare meserias daca zici ca pana si bschurile sunt mai bune decat caranda. stiu, pentru tine mercedesureile sunt lpganuri cu marketing.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post... zici ca pana si bschurile sunt mai bune decat caranda...
Bosch m-a tinut cat doua caranda si nu dadea semne de oboseala. A fost si mai ieftin 280 lei/caranda- 200 lei bosch.
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostO baterie de 80 Ah AGM e prea mare ca si capacitate daca e nevoie a fi inlocuita cea existenta?Actuala are 70Ah,daca nu gresesc..Sau sa raman tot pe 70 in viitor?
Comment
Comment