Tot pe calea ferentari cam pe la Biserica aia dupa Piata Ferentari spre Sebastian, este si un dealer Rombat. Eu de acolo am luat bateria.
Despre acumulatori auto
Collapse
X
-
Originally posted by viorelu View PostConsider ca a fost de isprava bateria...mai ales ca a suferit si cateva goliri de curent de a trebuit resuscitata.
Comment
-
Am un vecin care a vrut sa plece cu masina (logan 2006 diesel parca)si m-am nimerit sa fiu si eu la masina ,cand a vrut sa plece cu masina nu a mai vrut l-am intrebat de cand are bateria si mi-a spus ca este cea originala (venita din fabrica) asa ca are 5 ani
Comment
-
Originally posted by bossake View PostTot pe calea ferentari cam pe la Biserica aia dupa Piata Ferentari spre Sebastian, este si un dealer Rombat. Eu de acolo am luat bateria.
Comment
-
Salut.
eu am pus de 75Ah si a avut loc la fix
Numai bine.
ps:rombat premier..are 2 ani de cand e pe masina.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postcat a fost? de 60? s-ar putea sa trebuiasca s-o schimb si eu cat de curand. am vazut ca se spunea ca ar fi mai buna de 70. intrebarea e: are loc?! ca mie mi se pare mult mai mare decat cea de 60 si nu cred ca incape pe suportDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
si a mea din fabrica tot 60 a avut si e diesel. deci ideal e sa merg pe ceva mai mare, pe la 70-75?
Originally posted by Augustin-Yng View PostSalut.
eu am pus de 75Ah si a avut loc la fix
Numai bine.
ps:rombat premier..are 2 ani de cand e pe masina.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postse poate... oricum am inteles ca dci-urile iau mai mult curent. de asta isi pun baietii baterii mai mariDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
rationamentul e destul de simplu de ce la diesel se folosesc baterii de capacitate mai mare........ in cazul motorului pe benzina raportul volumetric (compresie) este mult mai mic spre deosebire de cel in cazul unui diesel. daca ne uitam la modelele dacia raportul volumetric in cazul unui motor 1.2 este 9.8:1, in cazul motoarelor 1.6 este 9.5:1 pe cand la cele cu motor 1.5 raportul este 17.6:1. este logic ca un motor diesel are nevoie de mult mai multa putere. sursa: http://www.dacia.ro/modele-si-pretur...e-tehnice.html . bineinteles in calcul intra si capacitatea cilindrica (factor principal) si alte lucruri care au mai fost mentionate pe forum precum consumatorii.
Comment
Comment