Logan Cu ESP Si SRS In Dotarile Optionale,posibil ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Esp

Originally posted by andrei View Post
    Se va pune cel mai probabil ESP optional pe K4M 133 CP.
    ESP este marca inregistrata VW AG. (Electronic Stability Program). Nu exista ESP pe Renault.

Comment

Off-topic: mda ... Stii tu ceva da nu tot ... ESP (Electronic Stability Programme) e marca inregistrata Bosch and Mercedes (in comun) pana una alta :P

iar implementari ESC (Electronic Stability Control) se regasec pe mai toate marcile ca optionale iar pe unele modele chiar in serie...

Mai multe detalii si denumiri la fiecare constructor:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Electro...bility_control (la Renault tot ESP se numeste :-) )
      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Asa este. Un sistem EBD exista pe Mcv.

nu mai da "quote" la ultimul post!
        Last edited by Seba; 20 August 2008, 11:49.

Comment

Tu stii despre ce postezi aici ? Sau doar asa aiurea-n tramvai ?

EBD au toate ... Unele mecanic altele electronic ... Iar EBD n-are nimic in comun cu ESP ...

in fine ... Hai sa suntem off-topic ... Sa revenim la subiect ...
          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Stiu foarte multe in aceasta privinta. Chiar foarte multe. Lucrez in domeniu. Iti pot spune explicit cum functioneaza aceste sisteme, cit si diagnosticarea acestor sisteme.
            Last edited by Seba; 20 August 2008, 11:49.

Comment

Atunci ai sti ca renault are esp...pt ca folosesc esp de la bosch...
              intamplator mai sunt si altii aici care lucreaza in domeniu. esti cumva de la takosan sau yazaki?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Lucrez la un dealer VW Audi. Sunt inginer auto si ma ocup cu diagnosticari.

nu mai da "quote" la ultimul post. se subantelege ca la el raspunzi
                Last edited by Seba; 21 August 2008, 10:15.

Comment

A, deci lucrezi cu ele...Intamplator, unii le producem, le programam, le testam, drept e ca nu le facem diagnosticari in service, dar pana la urma, bosch e sau nu furnizor pt renault? Are sau n-are renault-ul esp? si chiar esti 100% ca esp e inregistrat de VAG? Mai gandeste-te...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ce-i drept am vazut ESP si pe un sangyong. Am ramas uimit. De fapt si astia preiau motoare de ma mercedes. Oricum in ziua de azi vezi numai surprize in lumea auto. De ex. Motorul de pe noul passat 2.0 TDI 140 CP, este montat si pe Mitsubishi Outlander, si pe Jeep Compas. Cu globarizarea astanici nu sti ce sa mai crezi. Crafterul este 90 % Mercedes Sprinter. Si exemplele pot continua. Am vazut injectie common rail Bosch pusa pe Honda CRV. (Masina japoneza)

Am vazut ca pe Laguna motorul de 1.9 Dci arei injectie common-rail Bosch. La 1.5 dci este denso

te-am rugat mai devreme sa nu mai dai "quote" la ultimul post.
                    acum te mai rog sa nu postezi consecutiv, foloseste butonul "edit", e activ 10 minute dupa ce postezi si poti modifica prorpiul tau post.
                    Last edited by Seba; 22 August 2008, 03:26.

Comment

"ESP este marca inregistrata VW AG. (Electronic Stability Program). Nu exista ESP pe Renault."

p.S. ESP exista si pe Renault
                      Last edited by Seba; 25 August 2008, 17:53.
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pai tocmai asta incercam sa spun si eu.

Comment

Pe renault exista ESP (E.S.P. - Control dinamic al traiectoriei) uitate pe site la renault si o sa vezi

Comment

Voi nu vedeti ca DACIA a inceput sa scoata si bara stabilizatore(e drept nu la toate modelele) iar noi ne gandim la ESP.Pana acolo sa vedem si noi o punte independenta ceva si dupa aia sa ne uitam si mai sus.

Comment

Sistemul ESP este un sistem extrem de util. Va spun asta din propria experienta. De exemplu la noul Passat, ESP-ul este dotare de serie. Cred ca ar fi bine, ca macar de variantele superioare (laureat, prestige), optional cei de la uzina sa introduca acest sistem. Credeti-ma, ar fi primu sistem ce l-as pune optional pe masina daca as cumpara.

Comment

Cred ca ar fi ceva doritori la aceasta optiune insa nu vad prea curand pe logan ESP.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google