Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de scuzeeeeeee...Nu stiu la ce ma gandeam
Logan Pick-Up Tuning
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In mod sigur nu e luata pentru carat ciment si cartofi sau ce mai cara romanul cu papucu.
Comment
-
Ciment, cartofi un frigider cred ca tot mai cara si el, ma-i scoate un ban de gazolina (vad ca este un mpi de 1.6)
Poata sa puna greutatea pe care am pus-o eu pe pick-u meuAttached FilesLast edited by Alex21; 2 August 2008, 01:49.
Comment
-
Pai cu toyota hilux cari ciment cartofi si frigidere si la polul nord. (daca ai vazut top gear)
Comment
-
Originally posted by z1nedine View PostPai cu toyota hilux cari ciment cartofi si frigidere si la polul nord. (daca ai vazut top gear)
Cam ce facea nebunull ala cu ea prin zapada, fac eu prin apa si noroi..Oricum, o masina de nota 20(am tras 40 de tone cu ea)
93 mii km, si nu am schimbat nimica..
sa dea Dumnezeu sa va tina si pe voi atata loganurileLast edited by Alex21; 2 August 2008, 02:45.
Comment
-
Da, se observa ca e colant si nu vopsea.
Comment
-
Nu stiu ce colant este asta. Dar eu nu mi-am dat seama ca este colant ori vopsea.
Masina am vazut-o pe viu de 3 ori in oras..Chiar daca este colant, este pus foarte bine.
Chiar ma uitam la vopsea, in gandul meu..Ce bine este vopsita !
Dar tot nu imi dau seama, cum ati obs voi ca este colant?
Comment
-
Super arata masina,dar atunci care este avantajul doar este pick-up?Poate ca proprietarul tine doar la design si nu cara cu ea
oricum arata super,chiar ai sta bineNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Da, culoarea e negru mat.
Comment
-
Sa stiti ca mai exista pick-up-uri modificate. Acum doua zile am vazut unul rosu la Sinaia, din pacate nu am putut face poza. Geamuri fumurii, lasata , evacuare, roti...Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
Comment