Buna ziua.
Sunt noua pe forum si din aceasta cauza va rog sa ma scuzati daca am postat in locul nepotrivit.
Acum doua luni am cumparat un logan 1,4 din 2008.Am schimbat toate filtrele, uleiul si distributia. Dupa ceva timp masina a inceput sa mearga intrerupt la relantiu iar in sarcina, in treptele 2,3,4 la o turatie sub 2000 imi intrerupe si da rateu. Masina este si pe gpl aftermarked. Simptomele sunt aceleasi si pe benzina si pe gpl.
O cunostinta mi-a pus pe ea un scaner si mi-a dat urmatoarele erori:
- P0136 - Powertrain O2 senzor circuit malfunction Bank1 senzor 2
- P0141 - Powertrain O2 chater circuit Bank1 senzor 2
- P0301 - Powertrain cilinder 1 misfire detected
In bord sta aprins martorul cu motorasul.
Imi poate spune cineva de la ce sunt aceste erori ca atunci cand ma duc la service sa nu fiu pacalita si sa nu imi schimbe ceva mai scump pe la masina care nu este nevoie.
Multumesc.
Sunt noua pe forum si din aceasta cauza va rog sa ma scuzati daca am postat in locul nepotrivit.
Acum doua luni am cumparat un logan 1,4 din 2008.Am schimbat toate filtrele, uleiul si distributia. Dupa ceva timp masina a inceput sa mearga intrerupt la relantiu iar in sarcina, in treptele 2,3,4 la o turatie sub 2000 imi intrerupe si da rateu. Masina este si pe gpl aftermarked. Simptomele sunt aceleasi si pe benzina si pe gpl.
O cunostinta mi-a pus pe ea un scaner si mi-a dat urmatoarele erori:
- P0136 - Powertrain O2 senzor circuit malfunction Bank1 senzor 2
- P0141 - Powertrain O2 chater circuit Bank1 senzor 2
- P0301 - Powertrain cilinder 1 misfire detected
In bord sta aprins martorul cu motorasul.
Imi poate spune cineva de la ce sunt aceste erori ca atunci cand ma duc la service sa nu fiu pacalita si sa nu imi schimbe ceva mai scump pe la masina care nu este nevoie.
Multumesc.
Comment