Pareri Accident

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu vreau sa ma dau zmeu sau samsar dar daca vrei un service care lucreaza bine de tot pe parte de tinichigerie, at da-mi un pm. garantat se face tot ce ai tu acolo, singura chestie, sa nu te astepti la preturi de coltul strazii.

Comment

Daca service-ul este serios, ce ai tu acolo se indreapta fara probleme ca si de noi. Eu am avut portbagajul infundat (habar nu am cum sau cine a facut asta) a fost reparat perfect. Mi s-a deschis capota in mers (a cedat cuiul ala tampit) de mi s-a strambat si plafonul - capota era varza deci s-a schimbat (muuult mai varza decat ce ai tu acolo), plafonul a fost indreptat perfect. A intrat unul in lateral in mine de aproape mi-a dat dauna totala, am dus masina la tinichigiu, a fost reparata excelent (gandeste-te ca mie nu mi se mai deschidea decat o usa, asa a fost de dur impactul). In concluzie, in cazul in care e mai ieftin si service-ul e serios, le recomand. Dar de obicei manopera e scumpa prin reprezentante/ Eu am avut casco la toate smecheriile si de aia nu am ezitat
      sigpic

Comment

Eu am dat 400 lei pe o capota din dezmembrari dar nu iti recomand,mai bine iti iei noua.Daca te duci in dezmembrari ia pe cineva care se pricepe cu tine,sunt multe capote busite reparate vopsite in alb si vandute ca bune

Farul il poti lua din dezmembrari.Aripa este 300 lei noua de origine.

Last edited by john Q; 1 November 2013, 15:14. Reason: Automerged Doublepost
        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Gasesti si la dezmembrari ca sunt o gramada dar daca ai banii iati noi , si daca tot s-a dus draq faru stanga mai pune niste bani si iati setu ala modificat cu angel arata mai bine decat originalele , cel putin eu asa as face bafta.

Comment

Bine pa!
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google