Modelele Dacia Vor Avea Si Motoare De Un Litru

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fh 12 + remorca ( gol)daca ii da blana nici nu are ce face cu polo
    sigpic

Comment

Eu as vrea sa bage si in ro posibilitate ca motorul sa functioneze si cu bioetanol la versiunile pe benzina, inclisiv la 1.4, 1.6, 1.6 16v.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

Da eu sunt pt motorul de 1L. Nu stiu acum cat de fiabil este in timp avand in vedere ca merge cu alcool. Dar tin minte cand am avut vechea dacie 1310 '86 cand a ramas o data fara benzina i-am pus spirt medicinal si a mers. Orcum apreciez intentia asta a marilor producatori de automobile de a introduce noi tehnologii si noi combustibili. Iar benzina/motorina in 5-7 ani va fi un lux si va conta fiecare picatura consumata.

http://www.youtube.com/watch?v=Uk1t2-tQXTU

Comment

Bine ca face dacia si masini mai economice, pt marea majoritate a cumparatorilor. Nasol ca inca n-au bagat in fabricatie 1.6_133CP, ca sunt doritori si pt ala
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by kAndrrei View Post
            Eu as vrea sa bage si in ro posibilitate ca motorul sa functioneze si cu bioetanol la versiunile pe benzina, inclisiv la 1.4, 1.6, 1.6 16v.
            Cat costa 1 l de bioetanol?
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Exista bioetanol in .Ro?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mai repede gasesti motorina la benzinarii in USA decat bietanol in Romania
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ostrategie foarte buna...
                  Si eu as fi intreresat de motorul de 1 L, dar mai interesat as fi de modificat/adaptat motorul actual sa mearga cu bioetanol.
                  Mai ales ca bioetanolul e mai ieftin si se poate obtine "home made" pentru cei care au niste cunostinte de chimie....
                  Cam ce anume ar fi afectat la motorul actual daca as folosi bioetanol? Stie cineva?
                  GL-22-TOF

Comment

Motorizare de 1,0 nu va exista la Dacia, cel putin nu in curand (2-3 ani). In schimb va fi introdus propulsorul de 1,2 16v.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@danielliviu: te-as ruga sa faci un mic calcul de rentabilitate a producerii bioetanolului. Cu date concrete, nu aproximari si o sa vezi ca parca nu ti-ar conveni sa mergi cu bioetanol...

Comment

Asta urmeaza sa studiez in continuare. Date, instalatii, metode, preturi, etc. Dar m-ar interesa ce modificari necesita motorul...
                        GL-22-TOF

Comment

Daca pana la urma vor avea motoare de un litru , va fi o concurenta intre` matiz,corsa,polo etc(cele cu motoare mai micutze)..Parerea mea
                          eu nu mi-as lua..Prea mic
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

1,2 16v va aparea in Romania, pe cand 1,0 16v Hi-Flex nu va fi disponibil pentru tara noastra.

Comment

1,2 16 v? Si la 1,4 sunt 8 v nu? )
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Se va inlocui 1,4 8v cu 1,2 16v.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google