Modelele Dacia Vor Avea Si Motoare De Un Litru

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aa..Bine...Sa traiesti andrei
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Ca sa spun si eu ceva ... Poate nu o sa-mi luati parerea , afirmatia in seama totusi va spun ca 1.4 Mpi va fi inlocuit in mai putin de 2 ani cu 1.2 16v 75 cai de pe CLIO . Motorizarea de 1.0 litrii este deja folosita de mai bine de un an la Renault Logan Brasilia . Daca doriti cautati pe google ;) . Minunatie tehnologica de motor o sa fie 1.6 RS 133cp acel motor cu VVTi pentru cine cunoaste de pe TWINGO RS momentan se lucreaza la intarirea suspensiilor pentru ca deja masina este in teste . EU sunt din Pitesti si am sursa sigura la uzina care mai arunca asa cateva stiri din astea . Daca veti avea bani de 1.6 133 luati-l ... Va lasa in urma multe modele sport . Nu aveti banii ... 1.4 sau 1.6 mpi va satisface pe deplin sau DIESEL(nu sunt fan) insa in vreo 2-3 ani o sa introduca si motorul 1.2 TCe (100CAI) cu turbo pe el de pe CLIO ESTATE
      1.6 MPi Icy White

Comment

@ingerulol: o`m trai si-o`m vedea
        PS: stiti am cat costa Loganul de 133 cp ?
        Last edited by Tudor; 11 September 2008, 13:01.
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by Cezar View Post
          Mai baieti, voi credeti ca masini cu motoare mari se vor vinde mai bine? La Logan ma refer, in special?
          @laur: ce e asa naspa? Faptul ca au introdus un motor de 1 litru ce dezvolta 76 cai?
          Vad ca toti vreti motoare mari pe Logan, dar stiti ca daca ar pune, nu ati da banii in veci nu?

Eu unul motor mai mare de 1.6 ( 16v ) sau 1.8 nu mi-as lua . Astea la drumurile noastre ( sau europene ) sunt suficiente . Dar gresesti putin Cezar , sunt destui care ar lua un motor mai mare ( ex FelixB sau BogdanA ) .
          Last edited by FLORIN77; 11 September 2008, 13:45.
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Pai si la dacia trebe sa urmeze tendinta ca mai toate marile concerne sa bage motorase dar cu performante egale cu motoarele mai mari (generatie veche).
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Pai cam asta e si ideea lor ... Motoare mici puteri mari consumuri mici la fel si noxe . O sa prindem si treaba asta ;) numa` sa nu ne lase reno` la coada
              1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by andrei View Post
                1,2 16v va aparea in Romania, pe cand 1,0 16v Hi-Flex nu va fi disponibil pentru tara noastra.
                Bine ca nu va fi disponibil la noi
                sigpic
                !

Comment

De ce e asa de bine? Intre 1,0 16v D4D si 1,2 16v l-as alege oricand pe primul.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si nu numai andrei..F multi ar alege o masina cu un motor mic..Multi am auzit ca ar lua( persoane trecute de 30-35 de ani )

Comment

Normal prieteni masina nu e pentru alergat . De-aia isi cumpara lumea logan . Sa aiba masina de deplasat nu RACE CAR
                      1.6 MPi Icy White

Comment

@ingerulol:Nu este adevarat, Loganul cu o mica investitie si cu putina rabdare iese o masina care poate concura cu multe masini straine,cei drept nu la confort.Dar ca si stabilitate si ca si performante este o masina foarte buna.
                        In legatura cu noul motor de pe logan (1.6 16v 133cp) nu va fi mare diferenta,puterea aceasta se afla in ture foarte mari (6750 rpm) iar cuplul motor 160nm la 4400rpm,acceleratia de la 0-100km/h nu v-a scadea sub 9 secunde.
                        Andrei.
                        Last edited by felixb; 12 September 2008, 00:54.
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
                          F multi ar alege o masina cu un motor mic.
                          Si asta pentru ca spre exemplu motorul 1,0 16v D4D are aceeasi putere cu 1,2 16v si 1,4 8v.

Comment

Si acelasi consum , nu ?

Comment

Un pic mai mic e consumul.

Comment

Ceea ce vor multi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google