Modelele Dacia Vor Avea Si Motoare De Un Litru

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai, frate, stau si ma minunez...Sa ma uit la userii care lauda initiativa cu motorul de 1litru daca nu cumva au pe topicul de top-speed cele mai mari viteze si cel mai mic consum cu motorzarile de-acum? Romanul e natia a mai a dracului dintre mamiferele superioare maimutelor. Ba vrem motoare mari, ca sa ajungem la 100 de cai, dar sa consume cat un scuter piaggio, sau daca se poate sa produca benzina, s-o vindem la arabi, ba motoare mici, sa consume mai putin, chiar daca merg incet, apoi ne cacam in sus sa mai scoatem 2 cai din chiptuning, chiar daca pt asta masina consuma 1l% in plus. Nu mai conteaza, dom'le, vrem performanta...
    sa nu uit, performanta la consum redus...Ca dupa chiptuning incepem sa ne vaitam ba ca masina consuma mai mult, ba, frate, as i-a scazut consumul ca saptamanal tre sa trag cu seringa din rezervor ca sa nu dea pe-afara...Desi zilnic ii facem plinul...
    parerea mea, legata de subiectul discutiei: multi pensionari veniti de pe dacia 1300 si-ar lua logan cu motor de 1-1.2, asta-i clar; multi (dementi, ca mine, ar vrea 140-150 de cai, scheiss egal de cat consuma); dar mai multi (si astia sunt marea majoritate) se incadreaza la ce-am descris mai sus: vrem bmw cu motor v10 de 5 litri, 510CP, consum de disel de 800cmc. Ete s...A, asa ceva n-o sa fie si tot in aceeasi idee, stati linistiti, ca nu marketingul aplicat la romania i-a facut pe renault sa bage motoarele alea in fabricatie, ci impresiile francezului, ale neamtului, care stiu la ce sa se astepte de la o masina si care sunt clar mai hotarati ca noi cand e vorba de masini. Si se si pricep mai bine decat noi, indiferent ca asta ne doare sau nu.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba eu nu ma refeream la toti..Multi vreau o masina cu consum mic..Si eu vreau mai multi cai,dar nu ma refeream la mine , ci la altii
      sper ca sa nu intelegi gresit
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu ma refeream in mod explicit la tine...Ci la majoritatea pe care i-am auzit spunandu-si parerea despre logan, dar cand ii intrebai concret la ce s-au asteptat cand si-au luat masina, incepeau sa caute prin colturi...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu as alege motorul care are cel mai bun raport fiabilitate-pret intretinere-consum-performante. In ordinea asta....
          GL-22-TOF

Comment

Seba,multi fac asa..Fii sigur de asta!Ori sunt invidiosi,ori sunt chiar de-a dreptu` gogomani
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Personal consider ca acel 1.6 133cp va satisface pe multa lume in materie de performante(care este destul de puternic sa fim seriosi si probabil va avea un consum rezonabil - Tehnologia este VVTI ceva similar HONDA sau mai bine spus RENAULT SPORT) . Chitzibusari vor fi in continuare asa ca nu are rost sa discutam mai departe de acest lucru . La fel si motorul de 1.0L care sincer sa fiu nu cred k va fi pt europa (la noi deja se va adopta 1.2 16v 75-78CP este exact ce i-ar trebui loganului si muritorului de rand din Romania . Sunt Fan LOGAN de cand era X90(care si-a dorit sa fie o masina medie incapatoare si IEFTINA!!!) si sincer in momentul de fata cei de la DACIA SUNT PE DRUMUL CEL BUN cu PHase deux si Sandel(ro) Mai urmeaza inca 2 modele despre care nu va pot spune nimic si pt care se prea poate sa pierdem exclusivitatea fatza de RUSIA care va avea a 2-a capacitate de productie (ca marime si calitate) dupa Mioveni-Pitesti care deja produce automobile la aproape capacitate maxima - eficienta - calitate . Nu vreau sa dezbatem doar am facut niste afirmatii . Este cel mai tare forum la care particip ! Va felicit
              1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google