Porneste Prost Si Se Ineaca

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Porneste Prost Si Se Ineaca

    Salut, vreau si eu un sfat de la cei care au patit cele ce urmeaza. Dimineata mai ales cand este rece porneste prost ca si cum ar fi in 3 bujii, altceva ar fi ca dupa ce plec cu ea cand o accelerez se ineaca ca si cum nu ar primi destula benzina.
    Alta chestie care ar fi, mi-a pornit de 2 ori foarte prost si mi-a scos fum negru pe evacuare si mergea tot in 3 buji. Masina este in garantie, am fost cu ea de nu stiu cate ori la service-ul atorizat dacia si cei de acolo mi-au schimbat pompa de benzina si au recomandat ca benzina este problema eu alimentat numai de la Petrom. Am schimbat si benzina am pus de la OMV, MOL, LUKOIL si Rompetrol aceeasi problema. As vrea raspunsuri de la cei care au patit asemanator sau cunosc pe cineva sa fi avut probleme de genu! Va multumesc!!!

  • #2
    Salut, daca masina e in garantie dute din nou peste ei ... nu mai sta pana nu expira garantia..de la benzina nu e...ar trebui toate masinile sa aiba probleme si nu au, cum ai spus si tu ai alimentat de la toate benzinariile, e imposibil ca toata benzina sa fie proasta, daca porneste greu se ineaca paote s fie si de la injectoare , mergi cu ea subturata mult ?

    Comment


    • #3
      Salut, nu merg cu ea subturata chiar merg destul de sportiv. Acu de cand a nins nu a mai facut absolut deloc, cred ca face atunci cand sunt fluctuatii de temperatura afara cald, frig si tot asa... Daca o sa mai apara problema ma voi ducea din nou cu ea!

      Comment


      • #4
        Cand timpul iti va permite, scoate bobina (cu o fixa de 8) de la pistonul nr.4, uita-te daca in locasul bujiei nu este ...apa si capisonul bobinei umed.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google