Salutare ! In primul rand vreau sa-mi cer scuze daca nu am postat unde trebuie , sunt user nou pe site ! De 1 luna si ceva detin un Logan kissFM 1.5 DCI si de putin timp am niste vibratii in pedala de frana in momentul franari ...vibratiile sunt mari/mici in functie de viteza , la viteza mai mare vibratiile sunt foarte puternice ...pe langa faptul ca la peste 90 km/h in afara mi se aprinde martor ABS si frana de mana , se stinge la oprirea motorului . Tin sa precizez ca am schimbat discurile , placutele de frana si arcurile pe fata . Rulmentii nu i-am schimbat, sa fie de acolo , iar daca era sa-i schimbe vechiul proprietar de ce nu mi s-a aprins pana acum , iar vibratiile ?!?!? mai ales ca la schimbarea discurilor si a placutelor de frana ...dupa ce mi-au fost montate vreo 2 saptamanii , 3 nu aveam vibratiile si nici acei 2 martorii aprinsi ! Am fost la un service , a conectat calc la ea ...si ii dadea o eroare la sistemul de franare ...a sters eroarea dar a reaparut , concluzia mecanicului a fost pompa de frana zicandu-mi ca este undeva la 60 mil..sincer nu cred mecanicul
Care sa fie problema ? Merci
Care sa fie problema ? Merci
Comment