Fum Albastru 1.5 Dci Cand Motorul Este Rece.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Şi care a fost întrebarea capcană?

Comment

Salut, la mai mult de 4 luni de la postul meu, masina mea a inceput sa scoata din ce in ce mai mult fum si sa consume ulei pe masura. De altfel, turbina era pe moarte, iar acum si-a dat ultima suflare. Ideea e ca trebuie sa aleg intre reconditionat si o alta..

P.S. E foarte bine sa iti cumperi masina de la un domn pensionar, dar nu pe motorina.

Comment

Esti sigur ca aia sunt kilometrii reali?
        Ca sa faci praf turbina in 60k, trebuie sa fii intr-adevar...sofer, nu gluma.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

nu te mira ,pe langa faptul ca a mers subturat mai mult ca sigur a uitat sa schimbe uleiul si implicit filtrele ,adica combinatia filtru de aer imbacsit cu ulei schimbat dupa ureche de aici turbina dusa .
          Last edited by IancuMIC; 13 August 2014, 22:02.

Comment

Macar in primii 3 ani cat a avut garantie si tot te duci la o revizie. Nu cred in nr. kilometrilor; asta e...
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

IancuMIC, la cat de bine arata si ce ingrijita e masina am banuieli ca inainte sa o vanda i`a schimbat piese de pe la motor )) Altfel, nu gasesc explicatia. Ideea e ca asta e problema lor.. cuiva i`a picat turbina la 17.000 km, era in garantie, dar zic ca idee.. Dealtfel legenda spune ca la modelul asta, 2006, pompa de ulei n-ar fi atat de puternica rezultand o uzura mare in scurt timp a turbinei..

Acum, la recomandarea voastra, ce ar fi bine sa fac ? De la bun inceput specific ca nu am bani sa cumpar o turbina noua.. Multumesc pentru orice sugestie

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google