Usa Spate Blocata!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usa Spate Blocata!

Salut!

Astazi am vrut sa schimb actoatoru de pe usa spate dreapta, am dat jos tot mecanismul , l-am dat cu vaselina, cand l-am pus la loc , nu am mai putut sa deschid usa nici din interio, nici din exterior,cum as putea deschide usa? .. Ma puteti ajuta? Multumesc mult!

Verifica daca ai montat corect tijele duc la incuietoare sau sa nu se fi rupt vre-o clema .
    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

mergand pe ideea ca ai remontat corect broasca atunci probabil cand ai curatat ai dat peste sistemul ala pentru copii si d-asta nu se mai deschide din exterior... pentru interior verifica ce a zis xplood

Comment

Si da-o jos iar si curata vaselina pe care ai folosit-o. Ai pus doar ca sa aiba unde sa se lipeasca mizeria si sa se strice de tot. In cel mai bun caz se curata si se lubtifiaza cu un spary cu grafit. Ai vazut tu ca avea vreo urma de vaselina pe ea?
        GL-22-TOF

Comment

Aceeași problemă am și eu. Am dat jos actuatorul și nu am montat ceva bine. Ușa a rămas blocată. Ce mă fac? Fața de ușă e dată jos, am demontat și mânerul, nu vrea neam să se deschidă.

Comment

Trebuie sa actionezi in acelasi timp si tija care deschide usa din interior si clapeta care agata cuiul de pe stalpul masinii. E un pic mai dificil, dar nu imposibil, mai ales ca e dat jos capitonajul usii.
            GL-22-TOF

Comment

Am reușit, mulțumesc. Am demontat și mânerul, până la urmă...

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google