Problema mea este urmatoarea: de curand am schimbat amortizoarele,capetii de bara, bucsele la bara stabilizatoare,brat dreapta(ce-i drept asam ),dar dupa schimbare cand iau o curba si sunt si denivelari se aude o bufnitura si simt parca cum loveste ceva in caroserie...eu suspectez flansele de la amortizoare....pareri? (precizez ca bufnitura este prezenta doar cand sunt si denivelari,pe drum lin cand iau curba nu se aude)
Bufnitura
Collapse
X
-
Originally posted by PetruCPG View PostDaca bufnitura se aude la plecat de pe loc sau la franari sigur sunt flansele. De mentionat faptul ca se recomanda la schimba amortizoarelor si a flanselor.
Comment
-
se roteste...eu ma gandesc ca apasa prea tare flansa pe cupola de sus de la arc....flansele sunt lemforder sau se poate sa se fi decalit arcul? culmea este ca nu facea pana nu am schimbat amortizorul( kyb)
stie cineva ce simptome au bucsele de la mijlocul barii stabilizatoare cand sunt gata?
Comment
-
Originally posted by ghostRIPer View Postde curand am schimbat amortizoarele,capetii de bara, bucsele la bara stabilizatoare,brat dreapta(ce-i drept asam ),dar dupa schimbare cand iau o curba si sunt si denivelari se aude o bufnitura si simt parca cum loveste ceva in caroserie...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostCiudat este ca l-a apucat damblaua abia dupa ce ai schimbat elemente de suspensie si de directie...
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostCiudat este ca l-a apucat damblaua abia dupa ce ai schimbat elemente de suspensie si de directie...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment