Consum Ridicat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum Ridicat

Buna ziua,

Sunt detinatorul unui Logan din 2005, 1.4 MPI.
    Am o mare problema cu consumul. Am parcurs 120 de km cu un consum de 8.8% in conditiile in care viteza de deplasare nu a fost mai mare de 100k/h
    80 exterior 60 km/h in localitate.

Ma puteti ajuta cu un sfat pentru rezolvarea acestei probleme???

Poate ai probleme cu termostatul.Ramane deschis si pana intra motorul in regim normal ,consuma cu galeata benzol.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

[QUOTE=geoionut;1634185]Buna ziua,

Sunt detinatorul unui Logan din 2005, 1.4 MPI...

Consumul ridicat poate fi din cauza vremii, din cauza filtrelor daca nu ai facut revizia de mult, de la benzina de proasta calitate, stilul de condus, presiune scazuta in pneuri.

Comment

Cum a spus si colegul Dan Eugen, e bine sa faci o analiza a factorilor posibil favorizanti, iar concluziile trase vor ajuta la clarificarea problemei. Tine cont si de precizarile din manualul de utilizare al autoturismului.

Comment

Originally posted by margelatu View Post
          Poate ai probleme cu termostatul.Ramane deschis si pana intra motorul in regim normal ,consuma cu galeata benzol.
          Salut.
          Cum imi dau seama daca termostatul a ramas deschis ?
          Am observat de ceva vreme ca urca mai greu liniile de la apa (la4 liniute) dupa un anumit timp parcurs scade la 2 si tot asa. Sa fie de vina termostatul ?
          Mersi mult.

Comment

Pai ala e un semn ca e dus termostatul.Multi au cshimbat termostatul.Oscilatiile afisate plus un consum mai mare decat in mod normal ,sunt semne ca ar fi termostatul defect.Consumul de care pomenea geoionut extraurban e demn de suv de 3 L.Mai mult de 7l nu cred ca avea de ce sa consume.Cazuri izolate in care e de vina sonda de temperatura.

Comment

Salutare

imi este greu a crede ca la mine este termostatul de vina deoare:
              -in 120 de km trebuia sa se incalzeasca sa ajunga la temperatura optima ( indicatorul de la apa era la 4 liniute
              - benzina cu care am alimentat a fost 99 de la Petrom
              - pneurile ce-i drept neverificate insa nu de aicicred ca este problema sa am acest consum

Daca sar de 100 aproape ca sar de 10 l%

Comment

Zic sa incerci varianta cu un carton in bot si vezi cum afiseaza temperatura si consumul.Termostatul trebuie dat jos ca sa-l verifici.Mergi si tu la un frizer..pardon mecanic priceput.Pneurile de iarna mai cresc un pic consumul.Eu am gasit intr-o dimineata in caucioace 1,5 presiunea.Trebuie verificata mai des iarna din cauza diferentelor de temperatura mari.
                Last edited by margelatu; 1 December 2014, 17:03.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google