Accident Cu Un Ford Inmatriculat Pe Bulgaria

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

huffy, CataLiNNN, t0rquemada, voi ati citit si partea in care colegul Marvis a spus ca "bulgarul" a iesit de pe un drum fara prioritate, sau ati vazut "acostament pe E85" si vi s-au blocat creierele?

Inainte sa-l faceti prost pe Politist, luati dă cetiți aicișa (dupa ce vi se deblocheaza creierele, desigur, ca sa puteti sa intelegeti):
    "Art. 149. - (1) Depasirea vehiculelor se face numai pe partea stânga, în sensul de mers, cu exceptia celor ai caror conducatori au semnalizat si s-au încadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stânga si a tramvaielor, care se depasesc pe partea dreapta."
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@CataLiNNN - reciteste ultima mea postare si poate intelegi.
      MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Originally posted by huffy View Post
        Nu stiu cand o sa inteleaga lumea ca NU SE CIRCULA SI NU SE DEPASESTE PE ACOSTAMENT !
        Daca stateai cuminte in spatele tirului, nu pateai nimic. Sper ca ai invatat ceva din asta.
        Sfaturi din fata tastaturii, sunt usor de dat.
        Sa vii dinspre Buzau pe E85 si sa ai in fata un tir care opreste sa faca stanga spre zona industriala pe 2B, iar d.ta sa stai in spatele tirului, 15 minute, desi mergi la ...Urziceni, in timp ce 80 de masini trec prin dreapta mai departe pe ..."acostament". Abia atunci te feliciti cat de ..."sofer" esti.
        Mai sunteti?
        Last edited by IancuMIC; 9 December 2014, 22:00.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu conteaza de unde a iesit. Putea sa si zboare, tot culpa comuna trebuia sa fie. Unii chiar daca au ranguri mai speciale distorsioneaza realitatea. Articolul ala nu e valabil pentru situatia data, pentru ca PE ACOSTAMENT NU AI CUM SA DEPASESTI!

Repet, puneti semnul egalitatii intre acostament si banda de urgenta de pe autostrazi si o sa realizati singuri ce prostii debitati.
          Asa e legea, asta nu inseamna ca ar fi si normal. Dar daca legea este incalcata, apare o contraventiune.

Personal, daca eu eram in locul bulgarului, mergeam pana in panzele alba ca unul ca Vitriol sau marivs sa isi ia papara pentru partea de vina.

Nu cred ca tu ai citit mesajul meu pana la capat. Sunt dispus sa fac eu o sesizare catre bpr! E ok pentru tine?

Comment

Daca ar circula zilnic pe drumuri gen E85, unii ar aduna intr-o luna carne gratis cat pentru 50 de generatii!
            Pana si masina de politie merge pe acostament, intre Podu Iloaiei si Iasi, sa gineasca vreunul cu radarul din dotare.

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
              Nu conteaza de unde a iesit. Putea sa si zboare, tot culpa comuna trebuia sa fie. Unii chiar daca au ranguri mai speciale distorsioneaza realitatea. Articolul ala nu e valabil pentru situatia data, pentru ca PE ACOSTAMENT NU AI CUM SA DEPASESTI!

Repet, puneti semnul egalitatii intre acostament si banda de urgenta de pe autostrazi si o sa realizati singuri ce prostii debitati.
              Asa e legea, asta nu inseamna ca ar fi si normal. Dar daca legea este incalcata, apare o contraventiune.

Personal, daca eu eram in locul bulgarului, mergeam pana in panzele alba ca unul ca Vitriol sau marivs sa isi ia papara pentru partea de vina.

Nu cred ca tu ai citit mesajul meu pana la capat. Sunt dispus sa fac eu o sesizare catre bpr! E ok pentru tine?
              Cum spanac pui tu egal intre o banda cu linie continua si una cu linie intrerupta? Bine ca nu esti politist...

Esti dispus tu, faci tu, dregi tu...

Comment

Ramai in lumea ta, dar iti recomand sa mai citesti putin legislatia intrucat a trecut destul de mult de cand ai luat permisul probabil.. pentru binele tau, sa nu ai neplaceri cand te bati cu pumnul in piept ca ai dreptate.
                Dupa aparente, cred ca faci parte si din grupul in care intoarcerea in intersectii se face dupa ocolirea centrului imaginar.

Comment

Tinere, esti cam obraznic pentru varsta ta. Eu zic ca ar trebui sa-ti vezi lungul nasului si sa nu mai faci tu presupuneri despre cum conduc eu.

Pana una alta exista un proces verbal intocmit de cineva care face asta zi de zi, din asta isi castiga painea, nu de un pusti care este tare in tastatura din spatele monitorului si care crede ca detine adevarul absolut.

P.S. Ca idee: ultima data am invatat legislatia rutiera si am luat maximul de puncte in 5 minute, prin 2010, cand am fost la politie sa-mi mai puna aia un "A" pe permis.
                  Last edited by vitriol; 9 December 2014, 22:15.

Comment

Ala nu a dat prioritate masinii de pe drumul cu prioritate. La atat se rezuma.
                    Nici nu conteaza pe unde circula masina de pe E85, putea sa circule si pe contrasens, treaba aluia cu numere de Bulgaria era sa opreasca la STOP.

Faceti un exercitiu de imagiatie. O strada cu sens unic, iesiti pe acea strada de pe o straduta ce o intersecteaza, avand semnul Cedeaza sau Stop. Vine unul pe contrasens, va ciocniti. Alergati la militie bucurosi ca ala venea pe contrasens si voi aveti dreptate, dupa calculele voastre. Militia o sa va ia permisul ca nu ati dat prioritate.
                    Last edited by mr.K; 9 December 2014, 22:22.

Comment

Eu nu prea primesc sfaturi in general, cu atat mai mult nu cred ca mi se poate sugera sa imi vad lungul nasului. Am limitele mele, nu imi spune nimeni ce sa fac.

Adevarul absolut nu il are nimeni, dar in situatia prezentata, adevarul e de partea mea.

Din lipsa de argumente, ai trecut la sfaturi.

Cu siguranta, dupa intalnirile avute cu Politia Romana, m-am lamurit in privinta lor. Nu contest ca nu sunt si oameni cu capul pe umeri care iau decizii corecte, insa numarul lor e infinit mai mic decat toti burtosii care se cred zmei politisti.
                      Ca idee, chiar zilele trecute am primit un telefon din partea unui astfel de specimen ca sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau la adresa mea. I-am dovedit ca nu e mai presus decat mine si ca superiorii pot avea grija si de el.

In concluzie, fiecare face cum il taie capul si crede ca e mai bine pentru el.
                      M-am retras de pe acest topic.
                      Seara buna!

Comment

Adevarul absolut nu il are nimeni, dar in situatia prezentata, adevarul e de partea mea.
                        Sigur nu e! Vinovat e bulgarul.

Comment

mai baieti, eu va invit sa veniti acolo, pe drum...
                          sa va vad cand luati bate pe cocoasa de la idiotii care merg pe acolo cat de tare o sa strigati ca asa scrie in lege. am un amic la 1.85 si kg bune dar nu de sunculitze care abia a scapat de doi tiristi pe drumul ala. stii ce inseamna sa iti auzi data descrierea prin statie si sa auzi ca "nicio problema colegu, il oprim noi?" NOI, nu EU. eu cred ca voi traiti pe planeta moldova - partea aia frumoasa, care e tot timpul la soare. si animalele ies doar noaptea la vanat. citeste pe pagina din spate cataline si vezi cam ce carnagii se intampla pe drumul ala. daca numeri crucile de la bucuresti pana la buzau ti se face pielea de gaina. nu zic sa te duci mai departe.
                          am vazut accident facut din prostie pura... unul care era pe banda de mers nu s-a dat cand a venit altul din spate. flashuri, claxoane, m*ie aratata prin luneta... s-au facut unul la altul pana s-au acrosat si au ajuns amandoi rasturnati in sant. nu a patit nimeni nimic, doar cel care era legal si nu s-a dat la o parte era in stare de soc si repeta intr-una: ce am facut? ce am facut? ce am facut?... era maica-sa langa el si vorbea cu el si el nu o auzea, nu se uita la ea, nimic.
                          baiat mare pe la 30 de ani.
                          eu nu va inteleg, va dati in barci cu legea in mana la viteze de croaziera extraurban si cand se intampla ceva incepeti sa miorlaiti.
                          nu zic ca banda aia nu e acostament sau ca e corect sa fii fortat sa mergi pe acostament dar din nou, voi sunteti singurii care aveti in maini viata voastra si a pasagerilor vostri.
                          poti sa faci sesizari peste sesizari, ei nu pun parapeti pe alte drumuri unde se moare mai des si crezi ca vor face ceva cu sezizarea ta? poate focul ca tot vine iarna.

Eu nu prea primesc sfaturi in general, cu atat mai mult nu cred ca mi se poate sugera sa imi vad lungul nasului - BRAVO, atitudinea corecta LOL(NU), daca esti baiat destept inveti sa asculti sfaturile, sa le filtrezi si sa le folosesti cum trebuie. deocamdata intai sa iti treaca rush-ul hormonal si sa mai faci niste km si mai vb dupa aia.
                          Am limitele mele, nu imi spune nimeni ce sa fac -NORMAL, cine isi permite sa te invete pe tine ceva, sau mai rau sa te OBLIGE sa faci ceva! nu ai mama? nu ai tata? de ei nu asculti?

Ca idee, chiar zilele trecute am primit un telefon din partea unui astfel de specimen ca sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau la adresa mea. I-am dovedit ca nu e mai presus decat mine si ca superiorii pot avea grija si de el - am inteles, esti pe cai mari... ai PCR-ul cu tine, nimeni nu te poate atinge, pui pe oricine cu botul pe labe, etc, bla-bla-bla....
                          Last edited by skd_ozenel; 9 December 2014, 22:31.

Comment

Din lipsa de argumente, ai trecut la sfaturi.
                            Nu ti-am dat niciun sfat, ti-am spus doar sa lasi obrazniciile si atitudinea de "stiu eu tot, deci n-am nevoie de argumentele voastre" si sa nu mai faci presupuneri bazat pe ce citesti tu in pipi.

Ce argument mai vrei pe langa procesul ala verbal? Se depaseste pe dreapta conform legii, ce mai zici?
                            Atentie: nu se devanseaza, ca aia nu e banda de circulatie, ci se depaseste.

Comment

eu cred ca voi traiti pe planeta moldova - partea aia frumoasa, care e tot timpul la soare.
                              Ozenele..we meet again.
                              Daca-i sti tu de cand nu am mai vazut io soarele, zici ca planeta moldova e pe partea intunecata a lunii.
                              PS: s-a inclinat asa tare axa pamantului, de avem si noi noaptea din aia lunga ca la cercul polar?
                              Asa s-ar explica obtuzitatea in gandire a unor cetateni.
                              Last edited by mr.K; 9 December 2014, 22:32.

Comment

Originally posted by skd_ozenel View Post
                                . citeste pe pagina din spate cataline si vezi cam ce carnagii se intampla pe drumul ala. daca numeri crucile de la bucuresti pana la buzau ti se face pielea de gaina. nu zic sa te duci mai departe.
                                Eu cand ma duc la tara, ma duc la Căzănești, adica de la Urziceni fac stanga spre Slobozia. De cate ori am plecat Duminica seara spre Bucuresti, dupa Urziceni vedeam mereu cate 3/4 accidente care mai de care mai nasoale.
                                Cozi kilometrice, haos, fum, foc si teroare pe portiunea aia dintre Urziceni si Afumati si sincer va spun ca imi era frica sa mai plec pe la ora 17/18 din Cazanesti ca sa nu prind aglomeratia de dupa Urziceni.
                                Drept urmare, plecam pe la orele 22 sau a doua zi de dimineata(luni).
                                Acum, ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat de consolidat portiunea dintre Lehliu Gara si Ciochina si drept urmare merg pe A2 pana la Lehliu si apoi spre Cazanesti. Asa ca am scapat de zona aia de GROAZĂ si de accidente, nervi, injuraturi, precum si de soferi care merg cu 70/80 pe banda aia de langa acostament ca asa zice legea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google