Accident Cu Un Ford Inmatriculat Pe Bulgaria

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CataLiNNN View Post
    Eu nu prea primesc sfaturi in general, cu atat mai mult nu cred ca mi se poate sugera sa imi vad lungul nasului. Am limitele mele, nu imi spune nimeni ce sa fac.

In concluzie, fiecare face cum il taie capul si crede ca e mai bine pentru el.
    M-am retras de pe acest topic.
    Seara buna!
    Imi plac povestioarele voastre, dar nu ma mai obosesc sa raspund nimani. Am spus ca nu mai intervin aici si nu o voi mai face.

Candva, Frank Zappa spunea:
    “If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.”

In final, mentalitatea face diferenta.
    Intai vii si ne spui ca nu primesti sfaturi de la nimeni, apoi ne arunci un text din ciclul "decat sa fie rau, mai bine sa fie bine".

Make up your mind, cum ar spune francezu'. Adica, in traducere, da-ti cu machiaj pe minte, ca ti se vad cearcanele.

Dar voi? Nu aveti copii de crscut in loc sa stati pe forum?
    Parca ziceai ca nu ne mai deranjezi.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
      Anii cand traia si canta ala s-au dus demult, fomeile au infaptuit feminismul si au promovat egalitarismul, razboiul rece s-a dus, iar rebeliunea adolescentina de atunci se traduce in zilele noastre prin faptul ca progeniturile traiesc pe banii parintilor.

Si Kobain spunea multe, a influentat o generatie, dar a dat ortu' intr-un mod putin elegant.
      Jos palaria!
      Cei mai tineri: da-i in papucii mei pe astia cu experienta, ca-s niste PROSTI! (si invidiosi)

Comment

In concluzie e un drum facut, ca la romani, cu curul, pe care se conduce, ca la romani, tot cu curul. Si da, e un drum cu o banda plus acostament, dar pt unii e greu de inteles, chiar si cu dovezi.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

In instanta, nu-i da culpa comuna!
          Si e si de inteles de ce: indiferent pe care dintre benzi se afla, accidentul avea aceleasi urmari! Nu ar fi influentat cu nimic prezenta lui pe alta banda.
          Deci, astia mici, hai valea la invatat ca n-aveti suficiente sinapse cat sa puteti integra informatiile!

Culpa comuna . Mai era sa fie culpa comuna ca avea IPT-ul expirat si implicit nu avea ce sa caute pe sosele cu masina. Sau ca nu purta centura! Sau ca n-avea antigel!

Si daca e acostament, ce? DAca eu merg cu masina pe trotuarul de la tara si vine unul zblogiu din lateralul meu si ma loveste in portiera de imi sar capacele, cine-i de vina? Culpa comuna? Nu conteaza unde merg eu!!!!!!! Puteam sa merg si la tata Floarea in gradina! Daca ma lovesti si e vina ta, nu conteaza unde si cum mergeam eu atata vreme cat ce faceam eu nu are vreun efect asupra ta.

CULPA COMUNA: lipsa farurilor aprinse "nu l-am vazut domnule cand nu am dat prioritate!"

Originally posted by t0rquemada View Post
          Cu excepția câtorva zone, ai 1 bandă + acostament.

În Spătaru ai tot o bandă, vezi marcaj spre șanț?(și nu din Goole) - legislația ce spune.
          A, ai venit dinspre Buzău pe DN2B Buzău-Ploiești(care are tot 1 bandă + acostament) și ai rămas cu impresia că ai 2 benzi.

Am crezut că a fost o scăpare mersul pe "banda 1", dar în situația prezentată de tine, în locul polițistului dădeam culpă comună, sau te scoteam vinovat, acostamentul nu e bandă.
          Noroc ca nu esti politist, ca picai toate testele alora!
          Daca eu eram inscris pe acostamentul acela, sa intru in acea curte din poza si tu ma loveai, cine era de vina? Tot eu, nu?
          Interesant rationament! Ne legam de forma, dar uitam fondul!
          Last edited by Cezar; 10 December 2014, 11:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Cezar View Post
            Deci, astia mici, hai valea la invatat ca n-aveti suficiente sinapse cat sa puteti integra informatiile!
            Nu toti astia mici, doar cei care considera ca n-au nevoie de sfaturi si ca ei stiu totul.
            Mai sunt si "astia mici" care stiu ce este acela respect si sunt deschisi sa-si mareasca bagajul de cunostinte.

Comment

Sa pun si poza, ca sa o vezi.
              Deci: daca eu intru in curte si vine ala din stanga, eu trebuie sa-i acord lui prioritate, asa-i?
              Asadar, daca mergi pe acostament (ce de altfel poate fi vazut in instanta ca fiind chiar banda de circulatie!!!!!!!) regulilele de prioritate se schimba!
              Attached Files

Comment

Repet o singura data: oare politistii aia erau tampiti?! Credeti ca e primul accident de acest fel intamplat pe acolo?

Gata, propun sa ne oprim aici cu aceasta dezbatere, ca nu e loc de ratiune in postarile unora.
                Last edited by MARIVS; 10 December 2014, 11:45.
                MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Nu conteaza precedentul in dreptul roman! Adica ala pe care-l avem noi!
                  Acolo situatia este extrem de clara si nu conteaza precedentul si nici fostele situatii.
                  "Ai dat prioritate?" "Nu" "La revedere".

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                    Parca ziceai ca nu ne mai deranjezi.
                    In legatura cu subiectul, nu.

Respectul se castiga, e cea mai mare greseala sa il impui. E o lupta cu morile de vant.
                    Cum am spus si pe pagina precedenta, fiecare face cum il taie capul si adio.

Eu am accentuat faptul ca acostamentul nu e facut ca sa fie considerat banda pentru a se circula pe el si ca are vina si colegul nostru de pe forum. Nu culpa comuna, dar amenda tot o merita.

Statea in spatele tirului, avea masina intreaga. Tocmai din motivul asta nu e linie continua intre sensuri!

Chiar printre primele mele mesaje am spus ca si eu am mers si ca merg pe acostament ori de cate ori situatia o impune.

Mentiunile le-am facut pentru a sintetiza discutiile mele de pana acum. Considerati ca aveti dreptate, circulati pe acostament, plangeti-va pe forum ca aveti masinile lovite! Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca aveti masinile prin serviceuri si ca va laudati cu asta in mod public.
                    Last edited by CataLiNNN; 10 December 2014, 14:36.

Comment

N-am de gand sa-ti impun respectul, cu atat mai mult sa ti-l castig, pentru ca, ghici ce, tu pentru mine nu existi (in sensul ca nu te cunosc, si fie ca ti-e bine, fie ca ti-e rau, nu ma afecteaza cu absolut nimic). Ti-am zis doar sa nu mai fii obraznic si sa nu mai vii cu presupuneri bazate pe ce visezi noaptea.

Comment

Presupunerile mele visate noaptea au avut baza interpretarea gresita a unor articole din legislatie. Salut!

Comment

Serios?! Scrie treaba asta despre mine in legislatie?

Ramai in lumea ta, dar iti recomand sa mai citesti putin legislatia intrucat a trecut destul de mult de cand ai luat permisul probabil.. pentru binele tau, sa nu ai neplaceri cand te bati cu pumnul in piept ca ai dreptate.
                          Dupa aparente, cred ca faci parte si din grupul in care intoarcerea in intersectii se face dupa ocolirea centrului imaginar.

Comment

Si se mai plang de ce au RCA mare. Damn. Daca toti gandesc ca el, este si normal sa le dubleze/tripleze RCAul. Un astfel de exemplar, demonstreaza clar ce e pe sosele din Romanica. Cele mai urate dispute, neintelegeri in trafic le-am avut cu putosi de 18-20-25 ani. Si eu am avut varsta aia, dar eram mult mai intelegator, binevoitor cu oamenii, si mai inteligent...;). Cand ma gandesc ce vine si mai din urma, ma ia cu ameteli.

Comment

Asta e presupunerea mea.

Baza ei a fost aici:
                              Originally posted by vitriol View Post
                              "Art. 149. - (1) Depasirea vehiculelor se face numai pe partea stânga, în sensul de mers, cu exceptia celor ai caror conducatori au semnalizat si s-au încadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stânga si a tramvaielor, care se depasesc pe partea dreapta."
                              Intelesu-m-ai despre ce e vorba?

@Archangel80
                              Nu inteleg de ce unii sunt atat de rigizi tocmai cand legea nu e chiar de partea lor. Mai se si lauda cu anumite calitati.

PS: Daca erai intr-adevar inteligent stiai ca inainte de "si" nu se pune virgula.

PPS: Ofer ironii gratuite celora care le cer.
                              Last edited by CataLiNNN; 10 December 2014, 15:14. Reason: Edit pentru Archangel80

Comment

Nu.

Imi intorci cartea in fata mai ceva decat baietii care ii prostesc pe fraieri la alba-neagra. Bine, pa!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google