Accident Cu Un Ford Inmatriculat Pe Bulgaria

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CataLiNNN View Post

PS: Daca erai intr-adevar inteligent stiai ca inainte de "si" nu se pune virgula.

PPS: Ofer ironii gratuite celora care le cer.
    Tu esti o ironie gratuita. Multimim de prezenta ta....
    Ai auzit de valoare adversativa? Banuiesc ca nu. Este o opozitie fata de ce fel te-ai exprimat, si ce fel sunt unii soferi tineri din ziua de azi. Eram mai intelegator, mai binevoitor, si mai inteligent. Nu am facut, spre exemplu, vreo enumerare de fapte. Vezi ca eu am luat bacul la lb romana cu 9,50 spre deosebire de generatiile voastre car nici macar un amarat de cinci nu iau. Mai invata limba romana, my young padawan.
    Last edited by Archangel80; 10 December 2014, 18:52.

Comment

Repet.
      "Si" folosit in conditiile de mai sus nu are nevoie de nicio virgula intrucat dvs. l-ati tarat printr-o mocirla de enumerari si alegerea lui nu a fost cea mai fericita solutie.

Comment

Ce treaba au virgulele cu argumentele rutiere?
        MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Insist sa incheiati aici disputa; daca aveti ceva de spus constructiv in legatura cu subiectul, va rog, daca nu evitati sa umpleti paginile topicului cu mizerii.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Indiferent pe ce banda te aflai pe E85, cel care avea stop trebuia sa acorde prioritate. Argumentul cu "acostamentul" nu tine in acest caz.
            http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Nenea Iancu...cu permisiunea ta, vom trage obloanele aici. Ce era important de scris, fu scris.
              Nu de alta, dar se ajunge la paruiala, romanul e crancen la orgoliu

Il rog pe colegul MARVIS ca, atunci cand va avea noutati, sa imi trimita un PM, pentru a fi scena deschisa.

Drumuri senine si far' de evenimente si incidente va doresc!
              Last edited by 77sky; 11 December 2014, 00:00.
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Avem noutati, asadar ridicam cortina ��
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Care ar fi? ...

Comment

In data de 9 Decembrie am facut dosarul de dauna. Pentru ca veneau sarbatorile, am stabilit cu cei de la Autowab sa aduc masina pe 6 Ianuarie.
                    Am facut un proces-verbal cu ce am prin masina, zgarieturi existente, etc si a ramas sa ma sune cand sunt gata (inlocuit aripa fata-stanga, usa stanga-sofer, inlocuit carenaj fata-stanga, reparat usa spate-pasager si prag, ça erau doar zgariate + verificat geometrie).
                    Azi, 12 Ianuarie, primesc telefon ca este gata masina. Sun la Avus (firma care a preluat dauna facuta de "bulgar") si-mi zic ca inca nu a venit confirmarea din Bulgaria ca asigurarea este originala.
                    Sun la service, dar ei zic sa vin maine, ca-mi pot primi masina fara probleme.
                    Daca asigurarea ar fi falsa (foarte putin probabil), impreuna cu ei o sa ma adresez Biroului de Asigurari si Accidente, care v-a prelua plata.
                    Maine ridic masina, dar mai platesc vreo 150 de Lei ca le-am cerut eu sa-mi schimbe termostatul si un actuator de pe usa stanga-pasager. Poate pretul e maricel, dar nu am vrut sa pun cine stie ce piese.
                    Maine va arat si cum se prezinta masina dupa reparatie.
                    Last edited by MARIVS; 12 January 2015, 22:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Bine ca ai rezolvat. Sper sa fie facuta bine.Oricum, ai avut ce schimba la ea, din pacate.

Comment

Hello!

Nu am apucat sa va spun aseara ce s-a intamplat ieri la service, pentru ca in unele zone din Berceni s-a intrerupt alimentarea cu energie electrica, asa ca... am petrecut o seara romantica la lumina unei candele ramase de la Paste.
                        Bun, revenind, am fost ieri pe la 10 la service (Autowab). Am asteptat vreo 20 de minute pentru ca erau acolo doua persoane implicate intr-un accident (tot) cu o masina de BG. Nu se intelegeau si tipau pe acolo.
                        In fine, dupa aceea am fost sa vad masina si se prezenta foarte bine. M-am uitat atent pe toate partile, am dat o tura pe stradutele de acolo si apoi am semnat de primire. Cu aceasta ocazie am semnat si alte acte prin care semnalam firmei de asigurari (Avus - reprezentant Lev Ins BG) ca totul e ok. M-am uitat si pe o foaie generata automat de calculator cu tot ce s-a inlocuit si/sau reparat la masina. Pe langa inlocuit aripa fata-stanga, inlocuit usa fata-stanga, inlocuit carenaj fata-stanga, inlocuit bandou fata-stanga, inlocuit capac de roata fata-stanga, reparat usa spate-stanga, reparat prag stanga, apar si chestii precum: calibrat punte fata, punte spate, reglat unghi roti, reglat faruri. Nu stiu daca chiar le-au facut, dar le-au pus la pret. Totalul s-a dus pe la 5100 de Lei. Spun ca au folosit aripa si usa originala, ca au folosit nu stiu ce vopsea (2 straturi) etc si totul costa. Personal cred ca au umflat factura, ca doar plateste asiguratorul bulgar. In fine, nu este problema mea. La reparatiile de mai sus, am cerut sa fie inlocuit termostatul si actuatorul spate-stanga. Am platit 150 de Lei.
                        Am putut lua masina din service, desi inca nu am primit nici-un raspuns din Bulgaria. Cei de la Autowab zic ca e ok, ca o sa-si primeasca ei banii de la Avus si ca daca asigurarea ar fi falsa, atunci o sa ma sune sa facem o sesizare la BAAR si ca o sa-si primeasca banii intr-un fel sau altul si ca pe mine nu ma implica cu nimic, decat cu o eventuala semnatura pe o plangere catre BAAR.
                        Ieri am facut aproape 50 KM prin Bucuresti. Usa nu scartie, se deschide usor, lufturile-s ca din fabrica. Totul pare ok.
                        Attached Files

Comment

Ca noua Drumuri bune!

Comment

Bine ca s-a rezolvat.

Comment

Da, sa speram ca s-a rezolvat si nu mai intalnesc in trafic participanti care fac greseli elementare.
                              Nu stiu daca ajuta, dar logodnica a insistat sa ducem masina la sfintit, de Boboteaza

Comment

Daca iti face popa un plin, da. Da' ma tem ca iti va cere bani pentru vreo catedrala a mantuirii ) Oricum, o aveai acasa de Boboteaza? Sau confund eu zilele ) Important e sa fim noi cu ochii in 4, din pacate e plin de obositi pe drum..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google