Accident Cu Un Ford Inmatriculat Pe Bulgaria

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Popa a venit cu sfintitul in avans, pe 5. Da, pe 6 am dus-o la reparat.
    Serviceul a fost recomandat de cei de la Avus, ca au colaborat bine cu ei pana acum. Am fost acolo, am vazut ca aveau ceva aparatura, aveau masini de epoca la reparat, dar si cateva masini de la 50K in sus, asa ca nu am mai cautat altul.
    Sper ca peste cateva luni sa nu am probleme cu exfolierea vopselei ;)) Mi-au dat o garantie de 18 luni.
    MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Totusi, nu a durat chiar asa mult din momentu' accidentului si pana la receptia masinii reparate complet, aprox. 1 luna avand in vedere ca a fost si perioada sarbatorilor.
      Macar a iesit o treaba ca lumea, chiar e trasa la linie din poze...da' si 51 milioane devizu', aproape cat valoarea masinii de pe piata...

Comment

Care luna, bre? Boboteaza e pe 6 decembrie? )

Comment

Cand e vorba de popi si de cotizat la ei, boboteaza e in fiecare zi.

Comment

Al meu a ramas suparat la boboteaza, ca ii pusese mama 100 roni pe masa (stola) si 15 pentru botez (deh, suntem 3 membrii in familie). Cand nu a fost atenta, am schimbat 100 cu 50 ) Practic, am furat o tigla de la catedrala mantuirii )

Comment

Eu am dat 10 Lei.
              Da, a durat putin mai mult de o luna: din 5 Decembrie, data accidentului, pana in 13 Ianuarie, insa masina a stat in service doar o saptamana.

Comment

Originally posted by 30_VLD View Post
                Al meu a ramas suparat la boboteaza, ca ii pusese mama 100 roni pe masa (stola) si 15 pentru botez (deh, suntem 3 membrii in familie). Cand nu a fost atenta, am schimbat 100 cu 50 ) Practic, am furat o tigla de la catedrala mantuirii )
                ...esti pe drumu' bun, data viitoare inlocuiesti biletu' cu suta cu unu' de 1 leu.
                Io nu le-am dat nimic ca n-au luat chitantieru' cu ei.

Comment

) Ai mei au toti chitantier, de la popa la cantor, clopotar...cred ca si groparii )

Marius, in service au muncit destul de repede (si bine, din fericire).

Na,ca m-a ginit Preafericitul ) bine ca daca are omu' o problema, poti deschide 1 meleon de threaduri, nu te baga nimeni in seama. Halale vremuri...
                  Last edited by 30_VLD; 14 January 2015, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Arata bine dupa reparatie. Sa speri ca au vopsit ok sa nu apara floricele.

PS: Suntem in 2015 oameni buni si inca se sfintesc masini case. wtfuck. Nici pe vremea lui Isus sau a inventatorului botezului, Ioan, nu se facea asa ceva. Radem de musulmani si fanatismul lor, dar nu ne uitam in curte la noi cat de in urma suntem.

Comment

• Cutuma, bre , cutuma...Parol, imi cer scuze de off, da' cine rade de musulmani si de fanatismul lor? Aici vad deja 2 probleme (musulmanii/fanatism, pe de o parte si faptul ca cineva poa' sa rada de asa ceva, pe de alta parte) care nu ar trebui sa fie tratate asa superficial.

On : Nu am inteles un aspect, au inlocuit aripa si usa, apoi zici ca explicatia lor a fost ca au folosit aripa si usa originala. De origine, sau astea indoite le-au dres cumva?

Comment

• Aripa fata-stanga si portiera fata-stanga erau prea strambate pentru a fi reparate, asa ca au fost inlocuite cu piese originale, care apoi au fost vopsite in culoarea masinii. Aceste piese, de la producator (de uzina, cum zic ei) vin vopsite/acoperite cu ceva vopsea neagra.
                        Pe deviz scrie ca portiera inlocuita a costa vreo 1000 de Lei, iar aripa vreo 600. E foarte posibil sa fie chiar "de uzina" sau macar ceva aftermarket de calitate (sper).
                        Usa stanga-spate si pragul stanga erau doar zgariate superficial, de aceea au fost reparate si vopsite.

Comment

• Originally posted by 30_VLD View Post
                          On : Nu am inteles un aspect, au inlocuit aripa si usa, apoi zici ca explicatia lor a fost ca au folosit aripa si usa originala. De origine, sau astea indoite le-au dres cumva?
                          Cred ca colegu' Marvis a vrut sa spună ca au folosit repere noi OEM, nu AM, de unde si devizu' așa umflat

L.E. N-am citit ultimul post, am răspuns direct.
                          Last edited by Kojak; 14 January 2015, 22:45.

Comment

• OEM, AM, PDL, PNL, PSD...sunt confuz ) Bine ca i-au rezolvat-o cu costuri minime!

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
                              [I]"ma faci sa rad amice, nu sunt eu pentru ca eu nu depasesc/devansez/whatever pe acostament in afara localitatii.
                              Dacă tu vrei să mergi pe acostament (B1 în percepția multor "șoferi") e alegerea ta, însă legal nu ești pe drum și îți asumi toate riscurile ce decurg din asta.
                              In opinia mea neintelegerea provine din faptul ca intre cele doua benzi linia de demarcatie este intrerupta, deci loc de confuzii. Apoi, mergand constant pe banda de langa mediana infurii pe multi grabiti si esti obligat sa treci pe banda de alaturi. Multi soferi, printre care ma numar, pentru a scapa de aceste situatii merg pe banda de acostament.
                              Odata mergeam pe banda de langa axul drumului si un individ, dupa ce m-a depasit, a tras repede dreapta si a pus frana. Norocul meu a fost ca am avut reflexe ( am si anticpat cumva) si au tinut franele. Dupa o astfel de experienta imi vine greu sa respect legea! Ba, am si platit o amenda...m-am tinut dupa el si m-a surprins radarul

Comment

• Originally posted by bigzander View Post
                                Ba, am si platit o amenda...m-am tinut dupa el si m-a surprins radarul
                                Te-ai tinut dupa el ca sa ce...?
                                Sa-l depasesti si tu la randu' tau si sa-i tragi o frana in fata...sau iti placea stilu' lui de mers, ca n-am inteles?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google