de banii astia iei orice masina decenta din acelasi an, taxa fiind similara.In 4000 euro iei logan 2007 cu taxa platita. NU va mai uitati la kilometri cand e vorba de Logan benzinar, chiar si 150.000 sunt putini pentru un motor renault benzina. consumabilele (caucxiucuri, amortizoare, distributie) le cam schimbi oricum la o masina asa veche....
Achizitionare Logan 1.4
Collapse
X
-
Originally posted by Tinuletz View Postnu e rentabila treaba cu procura ..masina nu va niciodata a ta ....poate sa tio ea si sa o vanda altuia ...u doar te bucuri ca ai scapat de taxa si ai asigurarea mica ca e pe numele batranului
Comment
-
Originally posted by Dan Eugen View Postnu ma pricep la lucrurile astea dar nu poti face un contract sau ceva la notar ca sa nu mai poata sa ti-o ia si s-o vanda altcuiva?
Trebuie sa se faca succesiunea ca sa ai drept de proprietate. Fara ea, masina aceea nu este a ta! Si implicit nu o poti vinde.
@Matei: Ms.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postde banii astia iei orice masina decenta din acelasi an, taxa fiind similara.In 4000 euro iei logan 2007 cu taxa platita. NU va mai uitati la kilometri cand e vorba de Logan benzinar, chiar si 150.000 sunt putini pentru un motor renault benzina. consumabilele (caucxiucuri, amortizoare, distributie) le cam schimbi oricum la o masina asa veche....
Comment
-
Sa "tio ce?" Sa tio ea? Te-m-as in ea de limba romana!
off ce era sa fie acuma .... am scris in viteza. Ideea a fost ca sa priceapa persoana respectiva cum e cu comodatul, ms ca te-ai oferit sa imi tii o lectie de gramatica dar nu am nevoie!
Comment
-
Si daca colegul=cumparator, este un om de cuvant, care isi plateste taxele ce ii revin, bine-nteles si amenzile, iar pretul pe masina sa se mai poata negocia chiar un pic?
Mai plateste o revizie zdravana in care schimba tot ce este necesar si are masina, pe care o poate tine cat doreste. Peste inca 10 ani sau cat o tine, o inapoiaza proprietarului de drep sa faca ce pofteste cu ea, astfel ar scuti acea taxa de poluare sau cum ii zice acum.
Asta in speranta ca nu vine nu's ce mostenitor cu ceva drepturi.
Sunt unii care dau peste 2.000.E pe o bicicleta....ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)
Comment
-
Ba ai nevoie nea Tini
Comodatul se poate face doar atunci cand se face dovada actului de proprietate. Fara ala, la ce faci comodat? La ce ti-ar putea da o matusa? Doar nu-i matusa Tamara...
Domnilor, nu achizitionati masini la care nu este clara situatia proprietarului.
Asta daca vreti sa aveti grija de banii dvs. Daca nu, cumparati ce poftiti.
Comment
-
Pai asa am facut eu contract de comodat la vechea mea DACIE 1310 .... se face pe o perioada de maxim 5 ani si acolo scrie negru pe alb ca, TITULARUL poate sa iti ceara masina si sa o foloseasca ori de cate ori are el nevoie, iar tu noul beneficiar esti obligat sa-ti platesti toate taxele. In 2013 costa 70 de lei...eu am porcedat asa ca sa nu ma trezesc cu amenzi de rovineta sau alte radare luate de noul sofer. NU SE POATE FACE CONTRACT DE COMODAT DACA TITULARUL DIN ACTE NU ESTE PREZENT..... si atentie ca se inmaneaza doar: certificatul, asigurarea si rovinieta ... CARTEA masinii o pastreaza titularul. Se stie faptul ca noul beneficiar il doar fix in partea dorsala de cartea ta, daca o pierde u ai sa te chinui sa iti radiezi masina de la politie, primarie si etc si asa il mai ai intr-un fel la mana ca sa iti plateasca impozitul si eventualele amenzi ....il prinzi la ITP din doi in doi anisori!
Comment
-
Pai in cazul de fata vanzatorul e problema , nu cumparatorul.
Nu vreti sa intelegeti ca nu se merita sa dai in jur de 2000 de euro pe un logan de 10 ani si sa nu fie pe numele tau , sa fii la mana vanzatorului?
Si nici spre 4000 inmatriculat pe numele tau.
Sa vedem ce face initiatorul topicului.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Poi asta era si ideea ... eu am explicat cum sta treaba .... am facut calculele pentru om ca este nedumerit shi din graba am scris putin "neglijent" gramatical vorbind si am fost corectat de domnul Cezar si i-am demonstrat ca nu e chiar asa .
Initiatorul are o dilema si eu i-am explicat cam in ce pozitie se afla .... daca vrea sfatul meu e bine ... iar daca nu tot okey este .... numai sa detina banii, cand se arunca in afacere!
Comment
-
Omule,nu stiu cat e taxa dar se poate face procura cu Drepturi Nelimitate,cel putin pe masinile de BG se poate fara nici o problema.In al 2 rand,motorul ala de 1.4mpi e unul din cele mai fiabile si rezistente motoare insa atentie, in primii ani de productie Loganul a venit chiar si fara servo sau airbag pasager standard asa ca depinde f mult nivelul de echiparel ,in rest tu stii de ce ai nevoie.Last edited by Allyn_y; 27 December 2014, 18:24.
Comment
Comment