Ajutor Indreptate Partea Din Fata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor Indreptate Partea Din Fata

Salut.. Niste sfaturi cum asi putea indrepta botul masinii dupa un mic accident.. Am strambat partea aceea unde este incuietoarea pentru capota este bagata putin inautru. Cum asi putea sa o indrept fara sa ma duc la service .. Si bara ( nu cea de platic) scheletul. O sa revin maine cu niste poze .

astept pareri de indreptare ) ..

Last edited by alex_ph27; 26 December 2014, 12:13. Reason: Automerged Doublepost

Nimenii nu se pricepe la sfaturi cum asi putea indrepta partile astea de la masina ?

Comment

Din ce vad in penultima poza, pare ca ti-a fost afectat putin si lonjeronul. Intai se indreapta/schimba acela si abia apoi se indreapta/schimba celelalte piese.
      Un lonjeron complet este pana in 200 de Lei.
      Pune si niste poze cu masina vazuta din fata.
      MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Nu se intelege bine! Fa poze de ansamblu.

La tablaraie ce s-a indoit?

Banuiesc ca un tinichigiu va taia bucata si va suda alta peste.

Cum s-a intamplat evenimentul?

Da mai multe detalii!

Comment

Da, revin-o cu poze de ansablu si niste poze mai bune cu avariile + detalii despre ce si cum s-a intamplat.
          Daca s-a indoit lonjeronul/lonjeroanele, e ca si cum masina ar fi primit un pumn in fata si s-a latit. Da, latit! De asemenea, acum botul este mai scurt, asa ca nu o sa mai iasa la munchii daca nu repari acele lonjeroane. Fara ele ok, nu poti lua ITP-ul (in conditii normale).
          MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

din poze cred ca ai strambato rau de tot pe fata

Comment

revin in 20 minute cu poze.

A franat in fata mea brusc pentru a evita pe cineva care i a sarit pe trecere.. am franat si eu dar mi a alunecat rotile pe asfalt.. Airbagurile mi au sarit amandoua .. El a vazut in oglinda ca intru in el si a tinut frana ca daca lua piciorul de pe frana il inpingeam in persoana dupa trecere.. cu 200 de metri in spate oprisem sa dau prioritate la o alta trecere.. deci in 200 metri nu puteam sa iau mai mult de 50 km/h.
              Aripa nu este stramba. Doar ce se vede in poze este strambat.. Radiatorul este in perfecta stare.

Last edited by alex_ph27; 28 December 2014, 12:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

o sa coste ceva banii reparatia

Comment

Ce crezi ca ar costa? Airbaguri-le le am luat farul vine luni ce asi mai putea lua ? Banuiesc ca restu merge tras sau indreptat

Te rog sa folosesti resursele forumului, respectiv Gestiune Atasamente, cand mai incarci poze.
                  Last edited by IancuMIC; 28 December 2014, 14:45.

Comment

Se poate inchide. Rezolvat.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google