Boxe Spate. 4ohm? 8 Ohm? Boxe Proaste?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boxe Spate. 4ohm? 8 Ohm? Boxe Proaste?

Salut ! Mi-a venit mie astazi sa schimb boxele de pe spate. Am fugit la magazin si am luat niste boxe no-name de 60watti 8ohm. Le-am pus, dar se aude barait si am cateva intrebari.

1. Casetofonul meu (original de logan 1 2005) scoate 4 ohm? Si daca pun boxe de 8 ohm nu scoate mai nimic?
    2. Care e firul de + si care e firul de - ? Unul e verde, altul e alb. La cealalta boxa unul e alb, unul e gri
    3. Boxele de bass ar trebui sa stea in spatele masinii sau pe usile din fata? Daca las 2 boxe spate de bass si boxele din fata pe inalte e bine?

Si pui filtre sa separi bass pe spate si inalte pe fata? Pe playerul stock? Daca te uiti la "picioruse", tre sa fie unul mai gros si unul mai subtire. Daca nu ma insel, ala mare e +. Iti zic dimineata. Data viitoare, aduna bani si ia niste difuri de calitate, un player cat de cat...si incepi de aici.

Comment

Nu mai pun niciun filtru, le las asa. Oare daca pun de 4 ohm se aude clar? Celelalte se aud prost, si mi-a zis cineva sa am grija cum bag + la + si - la - . Eu stiam ca rosu e + si negru e - . Dar sunt numai fire albe si verzi... Mi-a mai zis si ca playerele auto scot 4 ohm nu 8

Comment

Daca nu pui nici un filtru si nici nu schimbi playerul, pune boxe stock de logan ca e perfect! Nu faci nimic cu acel player sa fara o investitie minima.
        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

E 4x50w nu?

Comment

4x5 ) Hai sa fiu indulgent, 4x10.

Comment

Asa, deci ce player imi recomandati? )

Comment

Depinde de buget. Oricum, indruma-te la ceva Alpine, Pioneer, Kenwood. Eventual ceva de serie mai veche, cu potential in ceea ce priveste calitatea sunetului.

Comment

Asta am sa fac. Mersi mult.

Comment

Nu ştiu sincer cum e cu acele culori dar dacă nu le-ai conectat bine e posibil ca difuzoarele din spate să fie în antifază (ca să spun aşa) cu cele din faţă. Dacă cele din faţă se presupune că sunt conectate bine iar cele din spate invers, problema ar fi că unele trag şi altele împing, ca să spun pe şleau, dar şi tehnic cam asta ar fi explicaţia. Pe de altă parte problema ar fi ca tocmai faptul că ai cumpărat difuzoare no-name să nu fi fost o idee bună. Totuşi, oricât de noname ar fi ele nu ar trebui să bârâie, depinde ce înţelegi prin asta. Ar trebui să nu bârâie, să se audă destul de prost calitativ - da, dar nu bârâit.
                    Poţi lega difuzoarele din spate într-un fel, te pui la volan, faci teste, revii şi schimbi polaritatea la cele din spate, faci iar teste în faţă şi ar trebui să simţi într-un caz mai mult bas. Atunci ai legat difuzoarele din spate bine.
                    Last edited by ionescu liviu; 30 January 2015, 01:12.
                    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Mersi mult, da, erau in antifaza. Mi-am cumparat un casetofon original de logan Blaupunkt care scoate 4 x 40w cu CD, celalalt era pe caseta.

Comment

Da, 4x10 cel mult scoate !
                        MY CLA

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google