Martor Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Bord

Buna seara,

Tocmai mi-am luat un Logan Preferance 2008 si am o mica problema: Martorul luminos pentru lumini de ceatã spate palpaie cand folosesc luminile de avarie, ce poate fi?

Multumesc!

Contact imperfect, unul din becurile de semnalizare de pe spate isi ia masa(-) prin becul de ceata.Curata contactele si mufele cu spray de contacte.Cel putin la mine asa era!

Comment

Cred ca lampile spate Logan,au fost proiectate ,sa aiba aceasta problema(a se vedea multitudinea de cazuri).Curatarea contactului de masa,este ceva provizoriu,deoarece problema va apare din nou in scurt timp.O rezolvare oarecum inestetica dar trainica,consta in by-pasarea,contactului problema,cu un fir izolat de sectiune corespunzatoare,lipit in lampa si legat de firul de masa pe instalatie.Pentru cei ce vor sa demonteze usor lampa, se pot folosi papuci mama-tata auto,cu izolatorii aferenti.Posibil sa fie solutii si mai bune,dar eu pe aceasta o folosesc,cu rezultate bune...

Comment

Pe tutoriale Logan gasesti rezolvarea, însă trebuie sa face lucrul asta la ambele lămpi pentru ca cea cu masa mai puternica va lumina la puternic fata de cea fără masa suplimentara. Eu asa am facut si numai am treaba de un an de zile. La mine palpaia cand era umezeala afara, ploua sau iarna.

Comment

Multumesc pentru raspunsuri. Thread inchis.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google