Problema rugina Logan 2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema rugina Logan 2005

Un prieten are un logan(2005) si are probleme cu rugina destul de grave.Dintr-o data i-a iesit rugina in capota portbagaj,usi,aripi,podeaua interioara...etc.

P.S: Masina nu a fost lovita, nu a fost circulata mai mult de 1000km iarna,nu merge cu ea pe drum cu gropi,nu a fost vopseaua cioblita...dar...a aparut!

Tin sa precizez ca la loganul meu(2005, luna 10 sau 11,nu stiu sigur), NU a aparut nici macar un punctulet de rugina(nu vreau sa ma laud). La aripa din fata am o zgarietura(cca. 20cm), si este ajunsa la tabla. Este de aproape un an si nu are deloc rugina.

P.S 2: Masina are 160k km si circul cu ea in fiecare zi pe drum de tara

Intrebarea este: De ce masina lui a ruginit asa de repede? Cum poate sa scape de rugina? A mai reparat-o odata, si a aparut iar

Din pacate e terminata, stadiu final. Reparatiile trebuiau facute cand trebuie si cum trebuie, de cineva care nu-si bate joc de meserie. Daca se facea o inspectie a cavitatiilor anual descoperea rugina din 2007. Acesta este afectul ruginei in 8 ani, daca apela la solutia lowcost , pulverizare ulei+valvolina in cavitati din prima zi, poate era mai bine acum, repet poate avea ceva sanse sa fie mai bine. Din ce am obs Dacia nu respect pt fiecare masina standardele de calitate.
    ps
    conteaza si unde a fost parcata, zona cu umiditate, condens, ceva in genul parcare la nord sub un nuc ,depresiune, lunca unde dimineata se face roua multa.
    Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
    Last edited by Oti; 28 September 2015, 08:45.
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Data viitoare foloseste cu incredere functia Search, ai sa descoperi ca se discuta deja despre problema asta. in plus, "Problema tabla Logan 2005" nu este deloc un titlu sugestiv, este cat se poate de general si deloc la subiect. Problema rugina Logan suna cu totul altfel.
      Se continua aici Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
      Last edited by crististreulea; 28 September 2015, 10:02.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google