Navigatie 2DIN Pe Dacia Logan Ph1 2007

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Navigatie 2DIN Pe Dacia Logan Ph1 2007

    Salut,

    Vreau sa imi achizitionez o navigatie 2 DIN pentru Dacia Logan PH1 2007. Ce am gasit pana acum in Romania fie au preturile foarte mari fie sunt bazate pe WinCE iar eu imi doresc sa cumpar ceva bazat pe Android si care sa aiba ecran capacitor. Doresc sa imi achizitionez ceva din afara dar nu am idee care sunt dimensiunile unitatii care sa se potriveasca la modelul meu de masina. Daca se gaseste cineva care are montat sa imi ofere detalii privind dimensiunile unitatii precum si modelul ii sunt recunoscator.

    Va multumesc pentru ajutor.

  • #2
    Pe FB exista Grupul Loganiștilor .. .acolo vezi și măști de care ai nevoie ... găsești și navigații de vânzare: navigația trebuie să fie pe standardul 2DIN ca formă, iar ca platformă de GPS ... eu nu cred că găsești deocamdată pe Android la prețuri care să îți convină în afara vreunor chinezisme NO NAME. Efortul de a monta o navigație 2DIN e cam mare... costurile la fel și nu îmi place că e prea jos poziționat ecranul raportat la poziția bordului și nu e deloc ok să tot muți privirea în jos să vezi harta. Eu folosesc un Galaxy S2 Plus cu iGo montat cu suport pe parbriz ... și e foarte ok pentru că e pe mijlocul parbrizului la linia de sus a volanului și nu mut privirea decât la 50 cm dreapta , nu mă obosește și am tot timpul în față harta cu drumul ce urmează. Testează și vezi că la mașinile mai noi navigația e cel puțin la aceeași linie cu volanul dacă nu e pusă deja între vitezometre. La drum lung e nasol să te tot uiți în jos la navigație și nu mai spun că e și periculos că nu vezi drumul în acele fracțiuni de secundă. Evident că fiecare face cum vrea... dar soluția mea e ieftină și ergonomică pe termen lung. Spor la treaba !

    Comment


    • #3
      Subscriu opiniilor colegului mp74 referitoare la ergonomia navigatiei montata pe Logan 1. Un telefon cu Android si modul GPS performant ofera niste avantaje clare ... printre care si excluderea vandalismului/furtului. Navigatia nu se poate lua de pe masina peste noapte ...
      Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

      Comment


      • #4
        poziție a navigației

        De această poziție a navigației zic eu ... așa se pune acum din fabrică pe noul FLUENCE Authentique 1.6 16V ..
        Attached Files
        Last edited by mp74; 23 November 2015, 13:08.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google