Revin pe my ride cu "Noua formula a lui Tevemescu cum ii spun prietenii " este vorba despre un Logan tot Ph1 ca si precedentul care a avut de suferit in urma unui incident nefericit in urma caruia am hotarat cu familia sa achizitonam altul pentru ca ar fii costat mult mai mult reparatia decat am fii cumparat alta masina. Zis si facut am frunzarit site-urile de vanzari de masini si intr-un final am gasit o golanca "botezata" la momentul respectiv Bianca care din prima zii a facut 350 km din Tg jiu pana acasa in Buzau si totul a decurs normal masina e "teapana" nu bate absolut nimic nu troncane sau cum spunea tata "e aproape mai buna decat fosta" cu toate ca o sa ramana multe amitiri legata de ea. Acum urmeaza noi amitiri cu Vanjosu' asta cu motor de 1.6MPI care prezinta urmatoarele detalii:
An 2007 (cu 12 zile mai nou decat fostul)
Km la bord in momentul de fata 173890 (Dublu fata de fostul)
Motor 1.6 8v 90 cai
Pret 2600€
Intretinuta foarte bine, doar un punct foate mic de rugina deasupra partbrizului dar in rest sunt foarte multumit
Planuri pentru viitor sunt dar nu o sa respect ordinea scrisa aici sau cel putin asa cred:
Inca un set de jante pana la primavara cel putin de tabla daca nu ma incadrez cu niste aliaje
Difuzor bara spate
Prelundire capota cum are Domnu Streaulea
Inca un set de boxe pentru spate (a fost dotata doar cu boxe in portiere din fabrica)
Folii dar nu foarte inchise
Stickere deja cumparate urmeaza puse
Oglinzi de MCV
si vedem pe viitor de o sa urmeze, acum las pozele sa vorbeaca si astept parerile voastre.
An 2007 (cu 12 zile mai nou decat fostul)
Km la bord in momentul de fata 173890 (Dublu fata de fostul)
Motor 1.6 8v 90 cai
Pret 2600€
Intretinuta foarte bine, doar un punct foate mic de rugina deasupra partbrizului dar in rest sunt foarte multumit
Planuri pentru viitor sunt dar nu o sa respect ordinea scrisa aici sau cel putin asa cred:
Inca un set de jante pana la primavara cel putin de tabla daca nu ma incadrez cu niste aliaje
Difuzor bara spate
Prelundire capota cum are Domnu Streaulea
Inca un set de boxe pentru spate (a fost dotata doar cu boxe in portiere din fabrica)
Folii dar nu foarte inchise
Stickere deja cumparate urmeaza puse
Oglinzi de MCV
si vedem pe viitor de o sa urmeze, acum las pozele sa vorbeaca si astept parerile voastre.
Comment