Salutare tuturor... As dori sa stiu shi eu cum as putea sa demontez stopul spate... Respectiv sa scot plasticul colorat in rosu si sa am acces la interiorul stopului... L-am luat de pe masina... Am scos partea cu becurile insa partea exterioara si cea interioara a stopului par lipite... Vreau sa pun in loc de becurile de pozitii leduri in forma dreptunghiulara... Ceva asemanator ca la audi... Sunt sigur ca as putea sa fac ceva frumos numai sa stiu cum anume as putea sa desfac cele doua parti. Am vazut cateva poze pe net cu cineva care a mai incercat si stiu sigur ca se poate... Inainte sa pun levierul pe ele as prefera sa obtin cateva sfaturi... Va multumesc si promit sa va tin la curent cu ceea ce o sa fac.
Vreau Sa Pun Leduri In Stopuri... Putin Ajutor Nu Strica...
Collapse
X
-
Nu se desfac cu levierul, ci cu lama de cuter (dar mare grija sa nu se rupa si sa te tai) si pistol cu aer cald. Foarte greu le desfaci fara sa le spargi. Grija mare ca se poate, dar...Incet, rabdare si inca o data, grija mare.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostSearch aia e solutia speciala...
sa discutat si paradiscutat dar leneeeeaaaaa leneeeeeeeeea ne omoara...sigpic
Comment
-
Chiar daca spargi din greseala un dispersor (est lipite la cald de corpul triplei) sa stii ca am reusit sa gasesc de cumparat doar dispersorul.
Eu sincer nu am reusit sa desfac decat foarte greu dispersorul (spart, ce-i drept) sa-l schimb cu cel nou. Dar nu am incercat ideea cu pistolul de aer cald. S-ar putea sa mearga.
Comment
-
Originally posted by alexNeagu View PostDaca Reusesti Sa Ne Arati Opera De Arta .... Dar Dc Nu Iti Cumperi Cel Mai Bine Un Set De Stopuri Cu Led Ca Sunt Ieftine Sau Sa Ti Le Faca Cineva Care Stiesigpic
Comment
-
Originally posted by paultaxi View PostProblema o sa fiie cu dispersia luminisigpic
Comment
Comment