Accident LOGAN 27/09 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu ii dau dreptate ;ui red alin.....Airbag-urile sunt puse sa iasa cand masina este lovita in fata,si pozele arata ca loganu acela are partea dreapta lovita.......Si cred ca chestia cu lonjeroanele e o vrajala!!!!Daca ajungi sa lovesti lonjeroanele inseamna ca nu mai ai nevoie de airbag!Pe bune!
    bafta si noroc pe sofer!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Acelasi tip de accident am suferit si eu si nici in cazul meu fiind vorba de rostogolire airbagurile nu s-au deschis, insa la cca un an am avut impact frontal cu un ducato maxi si s-au deschis. In ambele cazuri am scapat fara nici o zgarietura, doar cu mici arsuri pe maini de la airbag, mentionez ca in primul accident aveam 120 km/h iar in al doilea 90 km/h,(eram un fel de bizon) iar centura o purtam in ablele cazuri. Mutumesc lui Dumnezeu ca am scapat si m-am dus frumos si mi-am polizat coarnele si din bizon am devenit un om normal. Mergi incet si calm daca vrei sa ii mai vezi pe cei dragi!!!!

Comment

Puiu..Cum te-ai ars de la airbag?O fost arsura grava?S-a vindecat repede?Ca era un topic..Si am vazut o poza cu unu care o avut accident si l-o ars airbagu..Da era ars ca lumea..
        Cumpar volan de Duster

Comment

atata timp cat nu exista contact frontal mai puternic airbagul nu se declanseaza...si app de arsura...am si eu un prieten care a avut un accident cu un clio si in momentul impactului a avut mana stanga stransa pe volan..si l ars foarte rau la incheietura......destul de naspa dupa arata...are un semn destul de mare
          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Uite ce am vazut eu pe youtube la crash test-ul cu Sandero.Nu cred ca ai cum sa te arzi de la gazu ala ce e eliminat prin acea gaura.Uitat-va la 0:30(pun un link de pe youtube) unde vine gaura..bate spre parbriz..nu spre geam..ca sa vina spre mana si chiar daca in timpul impactului iti sar mainile de pe volan..nu cred ca ajung chiar in drept cu gaura.Asta e la Sandero.La Logan sunt tot aceleasi airbag-uri?cu gaura indreptata spre parbriz?

Cumpar volan de Duster

Comment

In august 2008 am avut un accident in calitate de pasager in loganul unui prieten,cu al meu am fost la mare si cu al lui la munte...am facut transfagarasanul si in apropiere de Curtea de Arges o frana brusca a unuia a facut sa lovim dacia 1300 din fata...in momentul franarii noastre aveam 80 km/h iar impactul cred k s.a produs undeva in jurul vitezei de 40 km/h...a fost destul de serios,loganul nostru avand partea din fata distrusa...nu au sarit airbagurile!precizez k in interiorul masinii totul era ok..nimic deplasat!toti cei implicati in acest accident nu am avut mai nimic,doar eu un deget sucit la mana..in rest socul psihic!Ce m.a bulversat a fost faptul k nu au sarit airbagurile..lonjeronul dreapta era stramb!Sper s nu mai trec prin asa cva si asta doresc tuturor!bafta

Comment

Pai daca ai zis ca nu ai avut nimic..la ce sa sara airbag-urile?Crezi ca daca sareau..nu-ti mai suceai degetu la mana?Unii ar vrea sa sara airbag-urile si la o frana brusca..
                Cumpar volan de Duster

Comment

Pai daca spui ca nu ai avut nimic...preferai echivalentul unui pumn de -a lui Doroftei in fata?
                  sigpic

Comment

eu cunosc pe cineva care sa rasturnat pe a2 cu un megan si avea cam 120 si nu sa deschis nici un air bag si avea destule a vrut sa ii dea in judecata pe aia de la renault si sa lasat pagubas dupa ce sa documentat dar bine ca a scapat ca firu sa reparat

Comment

i-au sarit si manetele de semnalizare la aia
                      (\__/)
                      (='.'=)
                      (")_(")

Comment

atentie

Originally posted by soboBN View Post
                        Pai daca ai zis ca nu ai avut nimic..la ce sa sara airbag-urile?Crezi ca daca sareau..nu-ti mai suceai degetu la mana?Unii ar vrea sa sara airbag-urile si la o frana brusca..
                        Eu am precizat ca eram PASAGER PE BANCHETA DIN SPATE...am spus ca am fost multumit de modul in care socul a fost absorbit de masina,partea frontala fiind foarte sifonata iar in interior nimic serios....nu vroiam sa sara airbagul,nici nu ma interesa prea tare pentru ca Loganul nu are airbaguri in spate,locul unde eram,am spus doar ca la impactul acela consider ca in mod normal trebuiau sa sara...cine stie,probabil trebuie sa o faci praf si pulbere sa sara si alea.Probabil e o chestie de setare a senzorilor...la unele sar si la o frana brusca in timp ce la altele nu sar niciodata....intr-adevar,eu nu am avut nimic,doar masina era zdrente....)unii au nevoie de explicari babesti.
                        Last edited by PCH; 3 April 2009, 22:17. Reason: unul oarecare

Comment

Nu exista masini la care sa sara cand franezi si la altele deloc.Astea-s aberatii.Asa cum zic unii ca Loganu-i frigider,defapt..cum a aparut chestia..intr-un grup a zis unu treaba asta,i-o fatat mintea si au ras toti..si a doua zi cand aveau ocazia ziceau ca Loganu-i frigider,dulap etc. Asa si ce-ai zis tu mai sus
                          Cumpar volan de Duster

Comment

am auzit ca daca nu ai centura pusa air-bag-urile nu se declanseaza......e ca si un circuit...am auzit de la mai multe persoane...eu credeam ca nu are legatura una cu alta...dar intr-un final am acceptat si eu...e posibil/....ai avut centura pusa????sau se poate sa fie si cum zic baietii....deoarece senzorii de impact sunt in bara masinii...acum nu stiu...

Comment

la logan nu ai asa ceva in centura si nici nu au prea multe masini chestia asta

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                                Voi tot nu pricepeti? Daca are airbag, trebuie sa sara, indiferent de situatie. Nu asta e scopul airbagului?
                                In credinta populara, airbag=salvare, si nu mai continuu pe tema asta ca incep cu injurii in stanga si in dreapta.
                                Doamne cat de incuiati suntem....
                                Pai daca ar fi cum spui tu airbagul ar sarea la orcie groapa mai serioasa peste care treci, si in cazul asta acel airbag nu te apara ci te poate omora,

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google