Accident LOGAN 27/09 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arsurile survenite in urma impactului frontal (de la airbag)au fost doar la nivelul mainilor, si in ceea ce priveste gravitatea lor a fost o nimica toata , adica doar 3 degete au fost afectate pe partea superioara in proportie de 50%, multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar atat

Comment

AM mai intalnit in Bucuresti la stop.. Statea frumos unu vine cu viteza ii intra in fund si celui din fata ii sare airbag-ul (loga fiind) deci ce sa mai spunem... din partea mea cred ca aia a fost o eroare a masinii sau nu stiu caci asa ceva nu e normal.. parerea mea. Voi ce concluzii trageti ?
      ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
      ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

am intrat si eu acuma pe ... forum uitasem de el :P ... accidentu s-a intamplat acum 2-3 ani numai tin minte :-??

@tudor eu am facut pozele , masina era a varului meu , care a scapat ca prin minune
        sigpic

Comment

.....si dupa accident tot logan si-a luat?

Comment

datorita posibilitatilor financiare , da tot logan dar ph2
            sigpic

Comment

Sa rostogolit in curba.....numai daca lovesti in fata ar aibergurile....parerea mea:-??

Comment

O buna prietena de-a mea a lucrat o perioada la furnizorul de airbaguri Logan -Pitesti (ma rog- nu stiu sigur dc tot ei fabricau si airbagul efectiv- dar faceau instalatia electrica).
                Imi spunea ca era jale-datorita cererii foarte mari nimeni nu facea un control riguros al instalatiei (treaba ei era sa lege niste fire)- datoria ta era sa faci norma, nu sa legi si firele corect. Unde mai pui ca personalul se schimba pe banda rulanta iar incepatorii erau bagati direct 'in paine'. Chestia asta se intampla prin 2007- nu stiu daca intre timp s-au mai schimbat lucrurile.
                Asa ca decat sa te increzi in airbaguri- mai bine esti prudent si nu faci accident.
                Saab 9-5 Aero

Comment

e foarte simplu fara alte comentarii : senzorii de la airbag sunt in bara din fata atata timp cat a fost "neatinsa" nu au actionat senzorii airbagul
                  ma mir cum ai scapar asa usor din punga aia... ( masina )
                  My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Unde anume in bara fata?...vorbesti din stiute sau din auzite?
                    sigpic

Comment

Clar din auzite
                      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Senzorii care detecteaza impactul frontal se afla in interiorul calculatorului care comanda airbagurile iar calculatorul se afla intre scaunele din fata ale Loganului legat solidar de caroserie.

Comment

Originally posted by andrei.tudor View Post
                          e foarte simplu fara alte comentarii : senzorii de la airbag sunt in bara din fata atata timp cat a fost "neatinsa" nu au actionat senzorii airbagul
                          ma mir cum ai scapar asa usor din punga aia... ( masina )
                          Inca un atotstiuitor pe forumul asta ce arunca niste vorbe sa fie si ele aruncate!!!

Comment

daca nu deranjeaza pe nimeni am eu poze cu loganul meu busit si cu airbagurile sarite sa va faceti o idee cum arata..
                            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                            sigpic

Comment

Seba in postul 18 a dat o explicatie a modului de functionare a sistemului Airbag.
                              Este perfect adevarat ce a spus. Eu mai adaug, ca la loganele cu airbaruri laterale mai au in ambii stalpi B ai masinii cate un senzor de preatentionare. Nu sunt senzorii ce dicteaza daca sare sau nu Airbagul. Senzorii "hotaratori"sunt tot in calculatorul Airbag.

Comment

uitati un logan cat de cat sifonat si cu airbagurile sarite
                                Attached Files
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google