Azi dimineata la intersectia strazilor Iuliu Maniu cu Alexandru Ioan Cuza din Brasov, unu cu un peugeot 206 a ratat o curba usoara la dreapta pentru a iesi in strada principala, si a intrat in plin pe scuarul de pe mijlocul drumului, dupa cum se poate vedea si in poze...Avea ceva viteza, avand in vedere ca a scos o bordura de pe scuar, a daramat 3 stalpi de pe scuar, a sapat in pamantul cu flori care i-a iesit in cale...La aceasta ora, masina se afla pe banda de autobuze a strazii Iuliu Maniu. Este nemiscata de la accident, ceea ce ma face sa cred ca nu stie politia de acest incident.
rolul acestui topic? l-am deschis pt a arata celor care au boala pe loganuri, si fac crize cand intra cu masina in ceva frontal, si nu sar airbagurile...Poftim si aici...Botul e praf, si airbagurile nu au sarit. E cineva care contesta acest lucur? nu. De ce? pentru ca nu este logan toti aveti ceva cu loganurile, va intrebati de ce nu va sar airbagurile cand va rasturnati cu el in lateral. Da` la alte masini nu va uitati, sau va uitati si nu comentati nimic, ca dehh...Nu e logan..E peugeot doar, nu?
rolul acestui topic? l-am deschis pt a arata celor care au boala pe loganuri, si fac crize cand intra cu masina in ceva frontal, si nu sar airbagurile...Poftim si aici...Botul e praf, si airbagurile nu au sarit. E cineva care contesta acest lucur? nu. De ce? pentru ca nu este logan toti aveti ceva cu loganurile, va intrebati de ce nu va sar airbagurile cand va rasturnati cu el in lateral. Da` la alte masini nu va uitati, sau va uitati si nu comentati nimic, ca dehh...Nu e logan..E peugeot doar, nu?
Comment