Accident Brasov 5.10.2008

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by theo_bv2002 View Post
    Airbag-urile nu sar daca nu este pusa centura.Asa ca...Nu avem de unde sa stim daca aveau sau nu centura pusa toti cei care au avut accident si nu s-a deschis airbag-ul
    Iti spun ca la logan nu e valabila chestia asta. De fapt s-a discuta mult pe tema asta pe forum.

Comment

Originally posted by andrei View Post
      La Logan nu exista senzor de centura cuplat inca.
      Dar exista senzorul in cupla centurii ? Eu stiam ca nu il are si ca sa activezi led-ul din bord trebuie sa schimbi cupla + firele de rigoare pana in bord. Daca senzorul este montat ar trebui in principiu doar sa tragi firele.
      Si despre senzorul de greutate din scaunul din dreapta stii ceva Andrei? Exista sau nu?

@alindrgn: Vreau copyright pentru avatar

Comment

@nsa: avatarul este made by me in paint ... Nu stiu ce copyright vrei sau ce presupui pt asta
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

@nsa: Nu exista senzorul si trebuie schimbata cupla, in schimb la Ph2 exista mufa care se poate introduce in cupla noua, daca se schimba.
          Senzor de greutate nu exista.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sunt off-topic, dar intreb tot aici, cele pentru export presupun ca au cupla cu senzor, se gaseste asa ceva pe la noi?
            @alindrgn: A fost doar o gluma, ma refeream la faptul ca este o bucata din banner

Comment

Nu are senzor si nici la prestige/partener nu e activat led-ul din bord. Eu am o singura mufa sub scaun, aia de la airbag-urile laterale. Atat...Deci nu are rost sa mai discutam, la logan nu conteaza daca ai sau nu centura, n-are nici senzor de greutate pe scaun...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@nsa: Da, cele pentru anumite tari au cupla cu senzor. Se poate lua si de la noi dar e complicat montajul.

Comment

Probabil ca impactul frontal nu a fost atat de violent.. :-?

Comment

Din ce stiu eu airbagurile nu sar asa de nebune la orice impact. Desi sa mai discutat parca si prin alte topicuri, eu tot nu am retinut asa bine, dar stiu ca , computerul de bord face un calcul in functie de viteza masini si reactia soferului la franare , si deabia atunci hotaraste deschiderea airbagurilor .
                    Domnilor poate gresesc asa ca nu tabarati pe mine , ok? Dar daca esti cumva constient ca un impact cu alta masina sau copac , orice , este inevitabil si totusi calci frana , deci masina isi mai pierde din elan, atunci in urma impactului nu sar airbagurile. Daca intri direct cu viteza in stalp, sa zicem, si ai viteza, atunci cu siguranta vei simti si balonul in moaca ,
                    Cu stima, FLO.
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

Comentariile cum ca Loganul nu este o masina buna le fac in principal cei care nu au Logan si care nu au habar despre masini in general.
                      ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        @nsa: Da, cele pentru anumite tari au cupla cu senzor. Se poate lua si de la noi dar e complicat montajul.

Mie mi-a pus un prieten ledu pentru centura si mi facut circuitu pana la un pin din spatele tabloului de bord da imi mai trebe cupla...De pe ce masina s-ar potrivi pentru centurile noastre????
                        ...de doi lei :p

Comment

De pe Megane sau Logan pentru alta tara.

Comment

Am sa atasez mai pe seara o poza cu airbag-ul unui logan care a functionat. Ca sa nu ziceti ca la logan nu functioneaza airbag-ul
                            sigpic

Comment

Nu e nevoie, sunt destule pe internet...

Comment

Ok! Dar am vrut sa arat ca functioneaza Airbag-ul la Logan. Nu vreau sa aflu pe proprie piele si nici nu doresc la cineva sa afle, dar uite ca se intampla multe nenorociri pe drumurile din toate tarile.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google