DACIA Cabrio?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parca ar fi aro10.

Comment

Treapta aia pe care urci in spate e tare de tot )

Comment

bai, dar voi in alta parte nu cititi. Aia e un "concept car" facut dupa dacia 1100 (aia veche a lu' bunicu). Nu o sa existe asa ceva pe piata

Comment

E si logic ca e concept, nu cred ca se astepta cineva sa apara asa ceva.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

urata...dar daca s.ar face la noi garantez ca sunt doritori...pt.un concept e urata
            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

concept ,neconcept ,daca s-ar produce in serie si ar avea un pret destul de rezonabil ,serios ca mi-ar place , decat un golf 3 cumparat de la un batran din germania mai bine bestia asta ,,frumoasa cu spume,, daca stai mai dedeparte ii chiar faina............
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

nu e urata e jalnica

Comment

urata cu crengi

Comment

mie imi aduce aminte de ARO 10 cu prelata pusa

Comment

nu e cea mai urata masina facuta dar no sa vedeti voi asa ceva chiar daca are bucati de logan prin ea.dacia are mult de munca la calitate ,siguranta si la altele pana sa faca un cabrio.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Cum a zis si margelatu. Dacia nu o sa scoata vreun cabrio, cel putin pe 10 ani. Nu stiu ce va fi mai tarziu. Dacia face mesini pt un anumit segment de piata. Daca va incerca vreodata sa atace vreun alt segment, va da gres cu siguranta (concurenta este acerba)

Comment

Ai dreptate, Dacia de abia a scos cu chiu cu vai 1,6 16V, dar un cabrio.
                          Se tem probabil sa puna motoare mai mari si pe modelele deja existente tocmai datorita faptului ca se adreseaza unui segment de cumparatori care nu prea-si permit sa achite taxe mari asigurari mari si sa nu mai vorbim de consum.
                          Deci in concluzie este o mizerie acea "Dacie" cabrio si nici nu cred ca va fi produsa asta daca chiar e o Dacie.
                          Last edited by Seba; 23 February 2009, 12:16.
                          sigpic

Comment

DACIA cabrio...in nici un caz curand(10-15 ani).macar sa puna pe toate loganele abs,discuri spate,climatronic si mai sunt..

mai nou toate loganurile au abs in dotarea standard, discuri pe spate pur si simplu n-ai nevoie, climatronic poate va fi...
                            Last edited by Seba; 23 February 2009, 12:17.
                            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Un proiect ambitios de la Dacia dar si pretul pe masura poate ne mai cresc si noua veniturile oamenilor de rand si sa ne permitem sa o cumparam.

Comment

pana la urma cum se numeste masina asta?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google